Androidin emojikäytäntö

Emojikäytäntömme on suunniteltu edistämään inklusiivista ja johdonmukaista käyttökokemusta. Tämän saavuttamiseksi kaikkien sovellusten on tuettava viimeisintä Emoji Unicode‑koodin versiota Android 12+ ‑käyttöjärjestelmissä.

Android Emojin oletusversiota (ilman yksilöityjä muutoksia) käyttävillä sovelluksilla on jo käytössään Emoji Unicode-koodin uusin versio Android 12+ ‑käyttöjärjestelmissä.

Sovellusten, jotka käyttävät yksilöityjä emojeja (mukaan lukien kolmannen osapuolen kirjastot), pitää tukea täysin uusinta Unicode-koodin versiota Android 12+ ‑käyttöjärjestelmissä neljän kuukauden sisällä uuden Emoji Unicode-koodin julkaisusta.

Katso tästäoppaasta ohjeita uusien emojien tukemiseen.