Política d'emojis a Android

La nostra política d'emojis està dissenyada per fomentar una experiència d'usuari inclusiva i coherent. Per aconseguir-ho, totes les aplicacions han de ser compatibles amb la darrera versió dels emojis Unicode quan utilitzin Android 12 o una versió posterior.

Les aplicacions que utilitzen els emojis per a Android sense cap implementació personalitzada ja fan servir la darrera versió dels emojis Unicode quan utilitzen Android 12 o una versió posterior.

Les aplicacions amb implementacions personalitzades d'emojis, incloses les que venen proporcionades per biblioteques externes, han de ser totalment compatibles amb la darrera versió d'Unicode quan utilitzen Android 12 o una versió posterior en un termini de quatre mesos a partir del moment en què es publiquin nous emojis Unicode.

Consulteu aquesta guia per obtenir informació sobre com es pot oferir compatibilitat per als emojis moderns.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda