Rapportera en överträdelse av policy

Kontakta oss om du stöter på appar som strider mot Google Plays distributionsavtal för utvecklare. Vi vidarebefordrar informationen till en specialist för vidare granskning.

Vissa ärenden kräver specifik information för att en undersökning ska kunna slutföras. Dessa ärenden omfattar:

Om överträdelsen gäller Google Play men inte passar in i någon av dessa kategorier använder du formuläret Rapportera stötande appar.

Vid överträdelser som gäller en annan Google-produkt (t.ex. Gmail eller Google Sök osv.) ska du rapportera dessa till rätt team.