Rapportér om et brudd på retningslinjene

Gi oss beskjed hvis du finner apper som bryter distribusjonsavtalen for Google Play-utviklere. Informasjonen du sender inn, videresendes til en ekspert for gjennomgang.

For enkelte saker må vi ha spesifikk informasjon før vi kan undersøke dem. Dette kan være saker som omfatter

Hvis bruddet du rapporterer, er knyttet til Google Play, men ikke faller inn under noen av disse kategoriene, bør du bruke Rapporter upassende apper-skjemaet.

Brudd som omfatter andre Google-produkter (for eksempel Gmail, Google Søk osv.), må rapporteres til riktig team.