Käytäntörikkomuksesta ilmoittaminen

Jos olet huomannut, että jokin sovellus rikkoo Google Play ‑kehittäjien jakelusopimusta, ilmoita asiasta meille. Ilmoittamasi tiedot välitetään asiantuntijan tutkittaviksi.

Joidenkin ongelmien kohdalla vaaditaan tarkempia tietoja, jotta tarkistus voidaan suorittaa. Esimerkkejä tällaisista ongelmista:

Jos havaitsemasi rikkomus liittyy Google Playhin, mutta ei kuulu näihin kategorioihin, käytä Ilmoita sopimattomista sovelluksista ‑lomaketta.

Jos rikkomus koskee toista Googlen tuotetta (esim. Gmail tai Google Haku), muista ilmoittaa niistä oikealle tiimille.