Informar d'una infracció de les polítiques

Fes-nos saber si has trobat una aplicació que infringeix l'acord de distribució per a desenvolupadors de Google Play. La informació que ens proporcionis es reenviarà a un especialista perquè la revisi.

Hi ha algunes qüestions que requereixen informació específica per dur a terme una investigació. Per exemple:

Si la infracció que has observat està relacionada amb Google Play, però no entra en cap d'aquestes categories, utilitza el formulari Informar d'aplicacions inadequades.

En el cas de les infraccions relacionades amb un altre producte de Google (com ara Gmail, la Cerca de Google, etc.), assegura't d'informar-ne a l'equip adient.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda