Play Consolen vaatimukset

Google Play haluaa tarjota käyttäjille turvallisia ja antoisia sovelluskokemuksia sekä mahdollistaa kehittäjien menestymisen. Pyrimme varmistamaan, että sovelluksen tarjoaminen käyttäjille hoituu mahdollisimman sujuvasti.

Muista seuraavat asiat lähettäessäsi tietoja Play Consolen kautta, jotta vältät yleiset rikkomukset, jotka voivat hidastaa tarkastusta tai johtaa hylkäämiseen.

Ennen sovelluksen lähettämistä sinun on

• ilmoitettava sovelluksen tiedot ja sisällönkuvaustiedot oikein
  • varmistettava, että yhteystietosi ovat ajan tasalla
  • ladattava sovelluksen tietosuojakäytäntö ja täytettävä Dataturvallisuus-kohtaan liittyvät vaatimukset
  • ilmoitettava aktiivinen demotili, kirjautumiseen liittyvät tiedot ja muut tiedot, joita tarvitaan sovelluksen tarkastukseen (esim. kirjautumistiedot ja QR-koodi).

Varmista tavalliseen tapaan, että sovelluskokemus on vakaa, osallistava ja responsiivinen. Tarkista, että koko sovellus (mukaan lukien mainosverkostot, analytiikkapalvelut ja kolmannen osapuolen SDK:t) noudattaa Google Playn kehittäjien ohjelmakäytäntöjä. Lisäksi jos sovellus on tarkoitettu lapsille, sen on noudatettava myös perhekäytäntöä.

Muista, että on sinun vastuullasi tutustua kehittäjien jakelusopimukseen ja ohjelmasääntöihin ja varmistaa, että sovelluksesi noudattaa niitä kaikilta osin.