Requisits de Play Console

Google Play vol oferir als usuaris experiències segures i increïbles amb les aplicacions, així com donar a tots els desenvolupadors l'oportunitat de tenir èxit. Ens esforcem per garantir que el procés de posar la vostra aplicació a disposició dels usuaris es desenvolupi sense problemes.

Per ajudar-vos a evitar infraccions habituals, assegureu-vos de seguir els passos que es descriuen a continuació a l'hora d'enviar informació mitjançant Play Console i qualsevol perfil vinculat al vostre compte de desenvolupador de Play Console.

Abans d'enviar l'aplicació:

• Proporcioneu de manera precisa la informació del vostre compte de desenvolupador, inclosos els detalls següents:
    • L'adreça i el nom legal
    • El número D-U-N-S, si us registreu com a organització
    • L'adreça electrònica i el número de telèfon de contacte
    • L'adreça electrònica i el número de telèfon del desenvolupador que es mostren a Google Play, si escau
    • Les formes de pagament, si escau
    • El perfil de pagaments de Google vinculat al vostre compte de desenvolupador
  • Si us registreu com a organització, assegureu-vos que la informació del vostre compte de desenvolupador estigui actualitzada i coincideixi amb les dades emmagatzemades al vostre perfil de Dun & Bradstreet.
  • Proporcioneu de manera precisa tota la informació i les metadades de l'aplicació.
  • Pengeu la política de privadesa de l'aplicació i empleneu els requisits de la secció Seguretat de les dades.
  • Proporcioneu un compte de demostració actiu, la informació d'inici de sessió i tots els altres recursos necessaris perquè Google Play revisi la vostra aplicació (específicament, les credencials d'inici de sessió, el codi QR, etc.).

Com sempre, heu de garantir que la vostra aplicació ofereixi una experiència d'usuari estable, atractiva i responsiva. També heu de comprovar que tots els elements de la vostra aplicació, incloses les xarxes publicitàries, els serveis d'analítica i els SDK de tercers, compleixin les polítiques del programa per a desenvolupadors de Google Play. A més, si el públic objectiu de la vostra aplicació inclou nens, assegureu-vos que compleixi la política d'aplicacions per a famílies.

Recordeu que és responsabilitat vostra revisar l'acord de distribució per a desenvolupadors i totes les polítiques del programa per a desenvolupadors per garantir que la vostra aplicació els compleixi íntegrament.