Løs problemer med nedlasting av apper med grunnleggende feilsøkingstrinn

​Prøv fremgangsmåten nedenfor hvis

• nedlastinger og appoppdateringer stopper opp og ikke fullføres
  • du ikke kan laste ned eller installere apper eller spill fra Google Play-butikken
  • du ikke kan laste ned bøker eller annet innhold fra Google Play
  • du ikke kan åpne Google Play Butikk-appen i det hele tatt

Grunnleggende feilsøking

Sjekk Wifi- eller mobildatatilkoblingen din
  • Kontrollér at du har en god internettilkobling.
  • Det er best hvis du kan koble til et Wi-Fi-nettverk.
  • Hvis du ikke har tilgang til Wi-Fi, må du sørge for at du har en sterk mobil datatilkobling.

Når du har sjekket internettilkoblingen, kan du prøve å laste ned på nytt. For å få mer hjelp med tilkoblingsproblemer, gå til Løs problemer med internettilkobling på Android-enheter.

Sjekk lagringsplassen din

• Hvis det er lite lagringsplass på enheten, kan det hindre at apper blir lastet ned og installert.
  • Enheten din kan ha lite lagringsplass hvis
    • du får et varsel om lite lagringsplass
    • det er mindre enn 1 GB tilgjengelig på enheten
  • For å få hjelp med lagringsplass på Android, gå til Frigjør lagringsplass.
Se etter Android-systemoppdateringer
  1. Åpne Innstillinger-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på System og så Systemoppdatering.
  3. Oppdateringsstatusen vises.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å laste ned eller installere oppdateringer.
Tips: Hvis enheten din har Android 2.2 eller eldre, er det ikke sikkert at Google Play fungerer ordentlig. Kontakt enhetsprodusenten for å få hjelp.
Lukk og åpne Google Play-butikken på nytt
  1. Sveip opp fra bunnen på Android-enheten din, hold og slipp.
  2. Sveip opp på Google Play Butikk-appen for å lukke den.
  3. For å åpne appen på nytt, trykk på Google Play Butikk-appen Google Play.
Start enheten på nytt
  1. Trykk på og hold inne av/på-knappen.
  2. Trykk på Slå av eller Start på nytt.
  3. Hvis enheten ikke starter på nytt, trykker og holder du inne av/på-knappen til enheten slås på igjen.​

Få mer hjelp

Hvis trinnene ovenfor ikke fungerte, kan du velge en link nedenfor for å se avanserte feilsøkingstrinn.