Ubicacions admeses per a la distribució d'aplicacions a usuaris de Google Play

A les taules següents trobaràs la informació de disponibilitat de les aplicacions, juntament amb informació sobre la moneda admesa i l'interval de preus per als usuaris de Google Play.

Llegenda de la taula

Baixar aplicacions gratuïtes

• : els usuaris d'aquestes ubicacions poden baixar aplicacions gratuïtes que no incloguin compres fetes des de l'aplicació a Google Play.
  • : els usuaris d'aquestes ubicacions no poden baixar aplicacions gratuïtes a Google Play.

Baixar aplicacions de pagament

• : els usuaris d'aquestes ubicacions poden baixar aplicacions de pagament o aplicacions que incloguin compres fetes des de l'aplicació a Google Play.
  • : els usuaris d'aquestes ubicacions no poden baixar aplicacions de pagament. Si s'intenta fer compres des d'aplicacions a Google Play, es produirà un error.

Moneda del comprador i interval de preus

Nota: els intervals de preus esmentats corresponen a les aplicacions de pagament i als productes de compra des d'aplicacions.

★: pot ser que els usuaris que comprin aplicacions en aquestes ubicacions vegin els preus en la seva moneda local a Google Play, però la transacció es durà a terme tenint en compte el preu i la moneda predeterminats del desenvolupador.

☆: els usuaris d'aquestes ubicacions no poden baixar aplicacions de pagament de Google Play.

Relació comercial entre Google i tu. Designes Google LLC com l'agent responsable de fer que els teus productes estiguin disponibles a Google Play per als usuaris dels països següents. En virtut del paper de Google com a agent, acceptes que la compra i venda dels teus productes es regeix per un contracte de venda directe entre els usuaris i tu. Acceptes que els usuaris també poden estar subjectes a altres termes i condicions segons ho determini Google.

Ubicació

Baixar aplicacions gratuïtes Baixar aplicacions de pagament Moneda del comprador i interval de preus

Antigua i Barbuda

Argentina

Aruba

Bahames

Barbados

Belize

Bermuda

0,99-400 USD

Bolívia

1,50-2.800 BOB

Brasil

0,99-1.500 BRL

Illes Verges Britàniques

0,99-400 USD

Canadà

0,99-500 CAD
 Illes Caiman

0,99-400 USD

Xile

200-270.000 CLP

Colòmbia

800-1.337.000 COP

Costa Rica

175-270.000 CRC
 Cuba

Dominica

República Dominicana

Equador

0,99-400 USD

El Salvador

0,99-400 USD

Grenada

Guatemala

Haití

Hondures

Mèxic

5-7.000 MXN

Antilles Holandeses

Nicaragua

Panamà

0,99-400 USD

Paraguai

1.300-2.400.000 PYG

Perú

0,99-1.337 PEN

Resta del món [1]

St. Kitts & Nevis

St. Lucia

Trinitat i Tobago

Illes Turks i Caicos

0,99-400 USD

Estats Units [3] [4]

0,99-400 USD

Uruguai

Veneçuela

Relació comercial entre Google i tu. Designes Google Commerce Limited com l'agent responsable de fer que els teus productes estiguin disponibles a Google Play per als usuaris dels països següents. En virtut del paper de Google com a agent i del teu paper com a part principal, acceptes que la compra i venda dels teus productes es regeix per un contracte de venda directe entre els usuaris i tu, excepte quan Google, en qualitat d'agent, sigui el comerciant registrat dels productes que es venen o que es posen a disposició dels usuaris als països o territoris d'aquesta llista. Acceptes que els usuaris també poden estar subjectes a altres termes i condicions segons ho determini Google.

Ubicació

Baixar aplicacions gratuïtes Baixar aplicacions de pagament Moneda del comprador i interval de preus

Albània

Algèria

109-45.000 DZD

Angola

Armènia

Àustria

0,50-350 EUR

Azerbaidjan

Bahrain

0,99-400 USD

Bielorússia

Bèlgica

0,50-350 EUR

Benín

Bòsnia i Hercegovina

Botswana

Bulgària

0,30-700 BGN

Burkina Faso

Camerun

Cap Verd

Central African Republic

Txad

Comores

Congo (DRC)

Costa d'Ivori

Croàcia

2-2.700 HRK

Xipre

0,50-350 EUR

República Txeca

6-10.000 CZK

Dinamarca [5]

5-2.600 DKK
 Djibouti

Egipte

2-7.500 EGP

Eritrea

Estònia

0,50-350 EUR

Finlàndia [6]

0,50-350 EUR

França [7]

0,50-350 EUR

Gabon

Gambia

Geòrgia

2-1.100 GEL

Alemanya

0,50-350 EUR

Ghana

4-1.700 GHS

Gibraltar

0,50-350 EUR

Grècia

0,50-350 EUR

Guinea

0,99-400 USD

Guinea-Bissau

Santa Seu (Estat de la Ciutat del Vaticà)

0,50-350 EUR

Hongria

70-133.700 HUF

Islàndia

Iran
 Iraq 1.190-476.000 IQD

Irlanda

0,50-350 EUR

Israel

3-1.337 ILS

Itàlia

0,50-350 EUR

Jordània

0,70-285 JOD

Kazakhstan

59-120.000 KZT

Kènia

102-42.000 KES

Kuwait

0,99-400 USD
 Kirguizistan

Letònia

0,50-350 EUR

Líban

380-600.000 LBP

Liberia

Libya

Liechtenstein

0,99-350 CHF

Lituània

0,50-350 EUR

Luxemburg

0,50-350 EUR

Macedonia (FYROM)

Mali

Malta

Maurici

Moldàvia

Mònaco

0,50-350 EUR

Marroc

8,50-4.000 MAD

Moçambic

Namíbia

Països Baixos

0,50-350 EUR

Niger

Nigèria

40-80.000 NGN

Noruega

6-3.370 NOK

Oman

0,99-400 USD

Polònia

1,79-1.600 PLN

Portugal

0,50-350 EUR

Qatar

3,50-1.500 QAR

Romania

0,99-1.600 RON

Rússia [2]

15-42.000 RUB

Rwanda

San Marino

0,50-350 EUR

Aràbia Saudita

0,99-1.337 SAR

Senegal

Sèrbia

20-41.000 RSD

Seychelles

Sierra Leone

Eslovàquia

0,50-350 EUR

Eslovènia

0,50-350 EUR

Somalia

República de Sud-àfrica

3,99-5.500 ZAR

Espanya

0,50-350 EUR
 Sudan
 Surinam

Suècia

7-3.000 SEK

Suïssa

0,99-350 CHF

Tadjikistan

Tanzània

450-894.000 TZS

Togo

Tunísia

Turquia

0,59-1.337 TRY

Turkmenistan

Uganda

Ucraïna [2]

5-9.000 UAH

Emirats Àrabs Units

3,50-1.337 AED

Regne Unit

0,50-300 GBP

Uzbekistan

Iemen

Zàmbia

Zimbabwe

Relació comercial entre Google i tu. Designes Google Asia Pacific Pte. Ltd. com a proveïdor de serveis de mercat per fer que els teus productes estiguin disponibles a Google Play per als usuaris dels països següents. En virtut del paper de Google com a proveïdor de serveis de mercat, acceptes que la compra i venda dels teus productes es regeix per un contracte de venda directe entre els usuaris i tu. Acceptes que els usuaris també poden estar subjectes a altres termes i condicions segons ho determini Google.

Ubicació

Baixar aplicacions gratuïtes Baixar aplicacions de pagament Moneda del comprador i interval de preus

Austràlia

0,99-550 AUD

Bangladesh

15-33.000 BDT

Cambodja

0,99-400 USD

Xina

Fiji

Hong Kong

7-3.100 HKD

Índia

10-26.000 INR

Indonèsia

3.000-5.500.000 IDR

Japó

99-48.000 JPY

Laos

Macau

7,50-3.250 MOP

Malàisia

1-1.337 MYR

Maldives

Micronèsia

0,99-400 USD

Myanmar

200-620.000 MMK

Nepal

Nova Zelanda

0,99-600 NZD

Pakistan

20-42.000 PKR

Papua Nova Guinea

Filipines

15-18.000 PHP

Samoa

Singapur

0,99-550 SGD

Salomó

Corea del Sud

999-450.000 KRW

Sri Lanka

25-61.005 LKR

Taiwan

30-13.370 TWD

Tailàndia

7-13.370 THB

Tonga

Vanuatu

Vietnam

4.000-9.000.000 VND

[1] Les ubicacions que no figuren de manera explícita en aquesta taula (o estiguin incloses automàticament en una de les altres ubicacions que es mostren a continuació) pertanyen a la categoria Resta del món. En activar la distribució a Resta del món, inclous de manera automàtica totes les ubicacions agrupades en aquesta categoria.

[2] A causa de les sancions internacionals aplicades fa poc a la regió de Crimea, la disponibilitat dels productes indicats anteriorment per a Rússia i Ucraïna no és aplicable a Crimea.

[3] Inclou Puerto Rico.

[4] En activar la distribució als Estats Units, inclous automàticament les ubicacions següents: Guam, illes Mariannes Septentrionals, illes Marshall, illes Verges nord-americanes, Palau i Samoa Nord-americana.

[5] En activar la distribució a Dinamarca, inclous automàticament les ubicacions següents: Groenlàndia i les illes Fèroe.

[6] En activar la distribució a Finlàndia, inclous automàticament les ubicacions següents: illes Aland.

[7] En activar la distribució a França, inclous automàticament les ubicacions següents: Guadalupe, Guaiana Francesa, Martinica, Mayotte, Nova Caledònia, Polinèsia Francesa, illa de la Reunió, Saint-Barthélemy, Saint-Martin, Saint-Pierre-et-Miquelon i Wallis i Futuna.

[8] En activar la distribució a Noruega, inclous automàticament les ubicacions següents: Svalbard i Jan Mayen.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament