Få brukerstøtte for utviklere

Google Play ønsker å gi utviklere tilgang til verktøy og ressurser som støtter veksten deres. Hvis du er utvikler og har problemer med Google Play eller tilgangen til Google Play-tjenestene, kan du gi oss beskjed. Du kan rapportere problemene til oss ved å følge veiledningen nedenfor:

• Hvis det gjelder tiltak vi har iverksatt mot appen eller utviklerkontoen din, kan du anke avgjørelsen ved å følge veiledningen i e-posten vi sendte deg angående tiltakene. Dette er den raskeste og mest effektive måten å ta kontakt med oss på. Du kan eventuelt anke avgjørelsen her. Du finner mer informasjon om hvordan du anker tiltak her.

• For alle andre problemer må du bruke nettskjemaet vårt.

Teamene våre går gjennom og behandler skjemaet ditt når vi har mottatt det. Det kan ta lengre tid å behandle mer kompliserte saker. Ikke send inn samme forespørsel flere ganger. Det kan føre til at behandlingen av den første forespørselen din blir forsinket.