Ofte stillede spørgsmål om det nye Play Console

Vi introducerede for nylig det nye Google Play Console, og meget har ændret sig. Vi har f.eks. givet mange værktøjer og funktioner et nyt design, tilføjet nogle helt nye og forbedret navigationsfunktionerne for bedre at gruppere relaterede funktioner.

Vi er sikre på, at den nye produktoplevelse i sidste ende vil kunne hjælpe dig med at administrere og distribuere dine apps effektivt. Vi er klar over, at det kan tage et stykke tid at vænne sig til nogle af ændringerne. Denne artikel indeholder svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål fra udviklere, der er ved at skifte til det nye Play Console.

Ofte stillede spørgsmål

Skjul alle Udvid alle

Hvor uploader jeg tilknytningsfiler til fjernelse af sløring/ReTrace-tilknytningsfiler/symbolfiler til fejlfinding?

Tilknytningsfiler til fjernelse af sløring og ReTrace, der er inkluderet i din app-pakke som standard Gradle-opgaver, knyttes til dit projekt og bruges til at fjerne sløring på dine staksporinger, uden du behøver at gøre mere. Hvis du vil eller er nødt til at uploade disse filer manuelt, har du følgende muligheder:

• Upload filer, mens du forbereder din udgivelse: Vælg Tilføj ReTrace-tilknytningsfil i prikmenuen for en artefakt i tabellen med artefakter.
  • Upload filer til en eksisterende udgivelse:
    • I tabellen med artefakter, når du gennemgår oplysningerne om en udgivelse, eller
    • Vælg fanen Downloads på siden App Bundle Explorer. I sektionen "Aktiver" skal du klikke på uploadsymbolet til højre for den fil, du vil tilføje.

Læs artiklen Fjern sløring af nedbrud i staksporing, eller oversæt til symboler for at få flere oplysninger.

Hvor placerer jeg linket til min privatlivspolitik?

Du kan angive din privatlivspolitik på siden Appindhold under "Privatlivspolitik". Du kan give os besked om indholdet af din app på siden Appindhold for at sikre, at din app overholder Google Plays politikker.

Her er en nyttig artikel om, hvordan du gør din app klar til gennemgang.

Hvor finder jeg tidsangivet udgivelse i det nye Play Console?

Denne funktion er blevet forbedret og hedder nu administreret udgivelse. Den er en del af "Oversigt over udgivelse", som du finder øverst i menuen til venstre.

Du kan få flere oplysninger om administreret udgivelse i blogindlægget vedrørende optimering af appudgivelse med nye funktioner i Google Play Console og sektionen om valg af, hvornår appopdateringer skal udgives sammen med administreret udgivelse, i Play-akademiet.

Du kan også læse artiklen Brug administreret udgivelse til at styre, hvornår appændringer skal udgives, for at få indblik i alle forskellene mellem tidsangivet udgivelse og administreret udgivelse.

Hvordan får jeg notifikationer om hændelser og meddelelser i det nye Play Console? I den gamle version af Play Console var der en notifikationsklokke med en rød prik øverst til højre på skærmen.

Den gamle funktion til notifikationer er blevet erstattet af din indbakke, som du finder øverst i menuen til venstre. En blå prik viser, at du har ulæste beskeder. Du kan angive dine præferencer for notifikationer på siden Notifikationer (Konfigurer > Notifikationer).

Hvordan ændrer jeg visningssproget i Play Console?

Du kan ændre sproget på Play Consoles brugerflade via webadressen med et GET-parameter (kaldes også webadresseparametre eller forespørgselsstrenge), som derefter gemmes, indtil du nulstiller det.

Hvis du f.eks. vil ændre brugerfladen i Play Console til spansk, kan du føje hl=es til din webadresse: https://play.google.com/console?hl=es.

Hvor kan jeg kopiere produktbemærkninger fra den tidligere version?

Når du forbereder en udgivelse, skal du klikke på Kopiér fra en tidligere udgivelse over feltet "Produktbemærkninger" i sektionen "Produktbemærkninger".

Hvor downloader jeg APK-filer til distribution, der er signeret af Google, (Android Application Package Kit) eller den APK-fil, jeg uploadede?

Du kan finde begge disse samt app-pakkerne eller APK-filerne for hver enhedsspecifik konfiguration på fanen Downloads i App Bundle Explorer.

Læs artiklen Undersøg appversioner med App Bundle Explorer for at få flere oplysninger.

Hvor fjerner jeg udgivne apps fra Google Play?

Du kan ændre appens tilgængelighed på siden Avancerede indstillinger (Udgivelse > Konfiguration > Avancerede indstillinger) på fanen Apptilgængelighed.

Hvor ændrer jeg oplysningerne om min app?

Du kan redigere oplysningerne om din app (f.eks. beskrivelse, screenshots og promoveringsvideo) på siden Primær profilside i Google Play (Skab vækst > Butiksvisning > Primære profilside i Google Play). Kontaktoplysningerne findes nu på siden Butiksindstillinger.

Hvor ændrer jeg, hvilke lande der målrettes mod?

Du kan ændre landetilgængeligheden på fanen Lande/områder for hvert udgivelsesspor.

Hvor blev indstillingerne for mobilselskab af?

Du kan nu aktivere eller deaktivere målretning mod mobilselskab på siden Avancerede indstillinger (Konfiguration > Avancerede indstillinger), på fanen Målretning mod mobilselskab. Når den er aktiveret, kan du finde knappen Indstillinger for mobilselskab på fanen Lande/områder for dit produktionsspor.