Eksportér en liste over brukere med kontotilgang

For å hjelpe deg med å holde oversikt over brukerne som har tilgang til utviklerkontoen din, kan du eksportere en liste over alle brukere med tilgang og tilhørende tildelte tillatelser som en CSV-fil. Dette kan være nyttig hvis du for eksempel vil sjekke hvilke av teammedlemmene dine som har en bestemt tillatelse.

Eksportér en fullstendig brukerliste

Hvis du er kontoeieren, kan du eksportere en fullstendig liste over brukere med tilgang til utviklerkontoen din:

1. Åpne Brukere og tillatelser-siden i Play-konsollen.
  2. Klikk på Eksportér brukerlister for å laste ned CSV-filen.

Konfigurer brukerlisten din

Du kan bruke søkefeltet og filteret øverst på siden til å konfigurere hvilke brukere som skal vises i tabellen, og hvilke som skal inkluderes i CSV-filen du vil eksportere. Dette gjør det lettere for deg å eksportere brukerlister basert på bestemte tillatelser, appene de har tilgang til, invitasjonsstatus eller andre søkeord, for eksempel e-postdomene eller navn.

Hvis du er kontoeier eller administrator, inneholder CSV-filen informasjon om alle appene i kontoen din. Hvis du er administrator, men ikke kontoeier, ser du bare informasjon om appene du er administrator for. Dette sikrer kontinuerlig kontosikkerhet og personvern.

CSV-format

Den nedlastede CSV-filen inneholder følgende kolonner og felt:

Kolonne/felt Beskrivelse

E-post

Brukerens e-postadresse

Status

Statusen for brukerens invitasjon. Denne kan for eksempel være følgende:

• INVITOR_EXPIRED: Brukeren ble invitert, men godtok ikke invitasjonen til å bruke utviklerkontoen din innen 30 dager
  • ACCESS_GRANTED: Brukeren har tilgang til utviklerkontoen din som et teammedlem
  • ACCESS_EXPIRED: Brukeren hadde tilgang frem til en bestemt dato, som nå er passert
  • INVITED: Brukeren er invitert til å bruke utviklerkontoen din, men har ikke godtatt invitasjonen ennå

Utløpstid

Utløpsdatoen for tilgang for brukere som bare har tilgang i en begrenset periode.

Invitasjonstidspunkt

Datoen da brukeren sist ble invitert til å bruke utviklerkontoen din. Dette feltet fylles ikke ut etter at invitasjoner er godtatt.

Apptillatelser

En liste over hver app brukeren har tilgang til, og hvilke appspesifikke tillatelser vedkommende har.

Listen er i følgende format:

{com.exampleApp1:PERMISSION_1;PERMISSION2};{com.exampleApp2:PERMISSION_1;PERMISSION3}

Kontotillatelser

En liste over brukerens tillatelser på kontonivå. Disse gjelder for hele utviklerkontoen din, funksjoner på kontonivå, for eksempel Spilltjenester på Play, eller for alle appene i kontoen din.

Apptillatelser

Apptillatelser er begrenset til bare den angitte appen. For eksempel: en bruker med «CAN_MANAGE_ORDERS» for com.eksempelApp1 kan ikke se eller refundere bestillinger for com.eksempelApp2

I tabellen nedenfor ser du navnene apptillatelser får i CSV-eksporten, hva de kalles i grensesnittet for Play-konsollen, og en beskrivelse av hva de gjør.

Navn i CSV

Navn i Play-konsollen

Beskrivelse

CAN_MANAGE_PERMISSIONS Administrator (alle tillatelser)

Brukere med denne tillatelsen får alle andre tillatelser for denne appen. De kan også invitere nye brukere til utviklerkontoen din samt legge til og fjerne tillatelser for andre brukere med tilgang til de samme appene.

CAN_ACCESS_APP Se appinformasjon (skrivebeskyttet)

Se all informasjon om denne appen, inkludert eventuelle tilknyttede prosjekter i Spilltjenester på Play – men ikke økonomiske data.

Denne tillatelsen gir ikke brukere tillatelse til å endre informasjon eller gjøre andre endringer i Play-konsollen. For å gi tilgang til økonomiske data, gi de aktuelle brukerne tillatelsen «Se økonomiske data».

CAN_MANAGE_DRAFT_APPS Endre og slett apputkast

Kan endre eller slette utkast av appen.

Denne tillatelsen gir ikke brukere tillatelse til å publisere apper på Google Play.

CAN_VIEW_FINANCIAL_DATA Se økonomiske data

Se økonomiske rapporter og salgsrapporter; se brukerberegninger på Brukeranskaffelse-siden; få tilgang til Purchases API; og se inntektsinformasjon for eventuelle tilknyttede prosjekter i Spilltjenester på Play

CAN_MANAGE_ORDERS Administrer bestillinger og abonnementer

Se bestillinger, refunder bestillinger, og avslutt abonnementer. Brukere trenger også tillatelsen «Se økonomiske data» for å se samlede finansielle rapporter.

CAN_MANAGE_PUBLIC_APKS Gi ut produksjonsversjoner, utelat enheter, og bruk Play-appsignering

Opprett, endre og gi ut produksjonsutgaver, opphev publiseringen av apper og publiser dem på nytt; utelat enheter fra enhetskatalogen, og bruk Play-appsignering til å signere APK-er.

Brukere med denne tillatelsen kan publisere apper til brukere på Google Play.

CAN_MANAGE_PUBLIC_LISTING Administrer butikktilstedeværelse

Endre butikkoppføringen din og kjør eksperimenter med butikkoppføringer, endre priser, administrer produkter i apper, endre distribusjonsinformasjon og aldersgrenser, opprett og endre kampanjer, administrer den offentlige utviklersiden din på Google Play, og opprett og lagre filtre for å sortere enhetskatalogen.

Denne tillatelsen gir ikke brukere tillatelse til å utelate enheter i enhetskatalogen.

CAN_MANAGE_TRACK_APKS Gi ut apper til testmålgrupper

Last opp apputkast, opprett, endre og lansér utgaver til testmålgrupper, opphev publiseringen av apper i testmålgrupper og publiser dem på nytt, last opp og endre .obb-filer, endre versjonsnotater for apper som ikke har aktive produksjonsutgaver, og last opp APK-er for intern deling.

Denne tillatelsen gir ikke brukere tillatelse til å publisere produksjonsutgaver av apper på Google Play.

CAN_MANAGE_TRACK_USERS Administrer testmålgrupper og endre testerlister

Administrer brukere, grupper og domener på testerlister, slå av testmålgrupper for utgivelsen, oppdater målretting etter land for testmålgrupper for utgivelsen, og konfigurer opplastere og testere for intern appdeling.

Denne tillatelsen gir ikke brukere tillatelse til å publisere produksjonsutgaver av apper på Google Play.

CAN_REPLY_TO_REVIEWS Svar på anmeldelser

Svar på anmeldelser på Google Play, rapportér upassende anmeldelser, og endre kontaktinformasjonen som brukes i foreslåtte svar. Brukere uten denne tillatelsen kan fortsatt se vurderinger og anmeldelser, men de kan ikke svare på dem.

Kontotillatelser

Disse gjelder for hele utviklerkontoen din og for alle appene dine. For eksempel kan en bruker med kontotillatelsen «CAN_REPLY_TO_REVIEWS_GLOBAL» se og svare på alle anmeldelser av appene dine.

I tabellen nedenfor ser du navnene tillatelser på kontonivå får i CSV-eksporten, hva de kalles i grensesnittet for Play-konsollen, og en beskrivelse av hva de gjør.

Navn i CSV

Navn i Play-konsollen

Beskrivelse

CAN_MANAGE_PERMISSIONS_GLOBAL

Administrator (alle tillatelser)

Brukere med denne tillatelsen får alle andre tillatelser for utviklerkontoen din. De kan også invitere nye brukere til utviklerkontoen din, fjerne brukere, administrere alle tillatelsene til andre brukere, endre utløpsdatoer for tilgang og se utførte endringer i Play-konsollen via aktivitetsloggen.

Enkelte andre handlinger kan også utføres av kontoeieren, for eksempel å godta vilkår for bruk.

CAN_SEE_ALL_APPS

Se appinformasjon og last ned masserapporter (skrivebeskyttet)

Se all appinformasjon, inkludert eventuelle tilknyttede prosjekter i Spilltjenester på Play – men ikke økonomiske data. Brukere med denne tillatelsen kan også laste ned masserapporter og se eventuelle nye apper du legger til i Play-konsollen senere.

Denne tillatelsen gir ikke brukere tillatelse til å endre informasjon eller gjøre andre endringer. For å gi tilgang til økonomiske data, gi de aktuelle brukerne tillatelsen «Se økonomiske data».

CAN_CREATE_MANAGED_PLAY_APPS_GLOBAL

Opprett og publiser private apper til organisasjonen din

Opprett, endre og publiser private apper som bare er tilgjengelig for brukere i organisasjonen din.

Denne tillatelsen gjelder private apper som bruker administrering i Google Play, og den gir ikke brukere tillatelse til å administrere interne testmålgrupper for utgivelsen eller publisere offentlige apper på Google Play.

CAN_PUBLISH_GAMES_GLOBAL

Publiser prosjekter med Spilltjenester på Play

Publiser nye prosjekter i Spilltjenester på Play for alle apper, opphev publiseringen av eksisterende prosjekter, og publiser eksisterende prosjekter på nytt.

CAN_EDIT_GAMES_GLOBAL

Endre prosjekter med Spilltjenester på Play

Endre prosjekter i Spilltjenester på Play for alle apper. Brukere med denne tillatelsen og «Se appinformasjon (skrivebeskyttet)» for alle apper kan også opprette nye prosjekter og knytte apper til eksisterende prosjekter.

CAN_MANAGE_DRAFT_APPS_GLOBAL

Opprett, endre og slett apputkast

Denne tillatelsen gir ikke brukere tillatelse til å publisere apper på Google Play

CAN_MANAGE_ORDERS_GLOBAL

Administrer bestillinger og abonnementer

Se bestillinger, refunder bestillinger, og avslutt abonnementer. Brukere trenger også tillatelsen «Se økonomiske data» for å se samlede finansielle rapporter.

CAN_MANAGE_PUBLIC_APKS_GLOBAL

Gi ut produksjonsversjoner, utelat enheter, og bruk Play-appsignering

Opprett, endre og gi ut produksjonsutgaver, opphev publiseringen av apper og publiser dem på nytt; utelat enheter fra enhetskatalogen, og bruk Play-appsignering til å signere APK-er.

Brukere med denne tillatelsen kan publisere apper til brukere på Google Play.

CAN_MANAGE_PUBLIC_LISTING_GLOBAL

Administrer butikktilstedeværelse

Endre butikkoppføringen din og kjør eksperimenter med butikkoppføringer, endre priser, administrer produkter i apper, endre distribusjonsinformasjon og aldersgrenser, opprett og endre kampanjer, administrer den offentlige utviklersiden din på Google Play, og opprett og lagre filtre for å sortere enhetskatalogen.

Denne tillatelsen gir ikke brukere tillatelse til å utelate enheter i enhetskatalogen.

CAN_MANAGE_TRACK_APKS_GLOBAL

Gi ut apper til testmålgrupper

Last opp apputkast, opprett, endre og lansér utgaver til testmålgrupper, opphev publiseringen av apper i testmålgrupper og publiser dem på nytt, last opp og endre .obb-filer, endre versjonsnotater for apper som ikke har aktive produksjonsutgaver, og last opp APK-er for intern deling.

Denne tillatelsen gir ikke brukere tillatelse til å publisere produksjonsutgaver av apper på Google Play.

CAN_MANAGE_TRACK_USERS_GLOBAL

Administrer testmålgrupper og endre testerlister

Administrer brukere, grupper og domener på testerlister, slå av testmålgrupper for utgivelsen, oppdater målretting etter land for testmålgrupper for utgivelsen, og konfigurer opplastere og testere for intern appdeling.

Denne tillatelsen gir ikke brukere tillatelse til å publisere produksjonsutgaver av apper på Google Play.

CAN_REPLY_TO_REVIEWS_GLOBAL

Svar på anmeldelser

Svar på anmeldelser på Google Play, rapportér upassende anmeldelser, og endre kontaktinformasjonen som brukes i foreslåtte svar. Brukere uten denne tillatelsen kan fortsatt se vurderinger og anmeldelser, men de kan ikke svare på dem.

CAN_VIEW_FINANCIAL_DATA_GLOBAL

Se økonomiske data, bestillinger eller svar på undersøkelsen om oppsigelser

Se økonomiske rapporter, salgsrapporter og bestillinger; se kjøperberegninger på Brukeranskaffelse-siden; få tilgang til Purchases API; se inntektsinformasjon for eventuelle tilknyttede prosjekter i Spilltjenester på Google Play; og last ned skriftlige svar på undersøkelsen om oppsigelser