Eksportér en liste over brugere med kontoadgang

Du kan eksportere en liste over alle brugere med adgang og deres tildelte tilladelser som en CSV-fil, så du bedre kan holde styr på, hvilke brugere der har adgang til din udviklerkonto. Dette kan være nyttigt, hvis du f.eks. vil tjekke, hvilke af dine teammedlemmer der har en bestemt tilladelse.

Eksportér en komplet brugerliste

Hvis du er kontoejer, kan du eksportere en komplet liste over brugere med adgang til din udviklerkonto på følgende måde:

1. Åbn siden Brugere og tilladelser i Play Console.
  2. Klik på Eksportér brugerliste for at downloade din CSV-fil.

Konfigurer din brugerliste

Du kan bruge søgefeltet og filteret øverst på siden til at konfigurere, hvilke brugere der skal vises i tabellen, og medtage dem i den CSV-fil, du vil eksportere. Dette hjælper dig med nemt at eksportere brugerlister baseret på bestemte tilladelser, de apps, de har adgang til, invitationsstatus eller andre søgetermer som f.eks. maildomæne eller navn.

Hvis du er kontoejer eller kontoadministrator, indeholder CSV-filen oplysninger om alle apps på din konto. Hvis du er administrator, men ikke er hverken kontoejer eller kontoadministrator, får du kun vist oplysninger om de apps, du er administrator for. Dette sikrer fortsat beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerheden på din konto.

CSV-format

Din downloadede CSV-fil indeholder følgende kolonner og felter:

Kolonne/felt Beskrivelse

Mail

Brugerens mailadresse

Status

Status for brugerens invitation. Det kan f.eks. være følgende:

• INVITATION_EXPIRED: Brugeren er blevet inviteret, men har ikke accepteret invitationen til at deltage i din udviklerkonto inden for 30 dage
  • ACCESS_GRANTED: Brugeren har adgang til din udviklerkonto som teammedlem
  • ACCESS_EXPIRED: Brugeren havde adgang indtil en bestemt dato, som siden er passeret
  • INVITED: Brugeren er blevet inviteret til at deltage i din udviklerkonto, men har endnu ikke accepteret

Udløbstid

Den dato, hvor adgangen udløber for brugere, der kun har adgang i en begrænset periode.

Invitationstidspunkt

Den dato, hvor brugeren sidst blev inviteret til at deltage i din udviklerkonto. Dette felt udfyldes ikke, når en invitation er accepteret.

Apptilladelser

En liste over hver app, som brugeren har adgang til, og hvilke appspecifikke tilladelser vedkommende har.

Disse vises i følgende format:

{com.exampleApp1:PERMISSION_1;PERMISSION2};{com.exampleApp2:PERMISSION_1;PERMISSION3}

Kontotilladelser

En liste over alle tilladelser på kontoniveau, som brugeren har. Disse gælder for hele din udviklerkonto, funktioner på kontoniveau, f.eks. Play Spiltjenester, eller alle apps på din konto.

Apptilladelser

Apptilladelser gælder kun for den angivne app. En bruger med tilladelsen "CAN_MANAGE_ORDERS" for com.exampleApp1 kan f.eks. ikke se eller refundere ordrer fra com.exampleApp2

Tabellen nedenfor viser de navne, som apptilladelserne har i CSV-eksporten, og hvad apptilladelserne kaldes i Play Console-grænsefladen. Den indeholder også en beskrivelse af, hvad tilladelserne gør.

Navn i CSV-fil

Navn i Play Console

Beskrivelse

CAN_MANAGE_PERMISSIONS Administrator (alle tilladelser)

Brugere med denne tilladelse får alle andre tilladelser til denne app. De kan også invitere nye brugere til din udviklerkonto og administrere tilladelser for andre brugere, der har adgang til de samme apps.

CAN_ACCESS_APP Se appoplysninger (skrivebeskyttet)

Se alle oplysningerne om denne app, bl.a. alle tilknyttede projekter i Play Spiltjenester – men ikke finansielle data.

Denne tilladelse giver ikke brugerne mulighed for at redigere oplysninger eller foretage ændringer i Play Console. Hvis du vil give brugerne adgang til finansielle data, skal du give dem tilladelsen "Se finansielle data".

CAN_MANAGE_DRAFT_APPS Redigere og slette udkast til apps

Rediger eller slet udkast til versioner af appen.

Denne tilladelse giver ikke brugerne mulighed for at udgive apps i Google Play.

CAN_VIEW_FINANCIAL_DATA Se finansielle data

Se finansielle rapporter og salgsrapporter, se købermetrics på siden for brugeranskaffelse, få adgang til Purchases API, og se oplysninger om omsætning for tilknyttede projekter i Play Spiltjenester

CAN_MANAGE_ORDERS Administrere ordrer og abonnementer

Se ordrer, refunder ordrer og opsig abonnementer. Brugere skal også have tilladelsen "Se finansielle data" for at se samlede finansielle rapporter.

CAN_MANAGE_PUBLIC_APKS Udgive til produktion, udelukke enheder og bruge Play-appsignatur

Opret, rediger og udrul udgivelser til produktion, fjern udgivelse af og genudgiv apps, udeluk enheder i enhedskataloget, og brug Play-appsignatur til at signere APK-filer.

Brugere med denne tilladelse kan udgive apps til brugerne i Google Play.

CAN_MANAGE_PUBLIC_LISTING Administrere butiksvisning

Rediger dine profilsider i Play Butik, kør eksperimenter med profilsider, rediger priser, administrer produkter i appen, rediger distributionsoplysninger og indholdsklassificeringer, opret og rediger promoveringer, administrer din offentlige udviklerside i Google Play, og opret og gem filtre, så enhedskataloget kan sorteres.

Denne tilladelse giver ikke brugerne mulighed for at udelukke enheder fra enhedskataloget.

CAN_MANAGE_TRACK_APKS Udgive apps til testspor

Upload udkast til apps, opret, rediger og udrul udgivelser til testspor, fjern udgivelse af apps, genudgiv apps, der allerede er blevet udgivet til et testspor, upload og foretag ændringer i .obb-filer, rediger produktbemærkninger for apps, som ikke er aktive i produktion, og upload APK-filer til intern deling.

Denne tilladelse giver ikke brugerne mulighed for at udgive apps til produktion i Google Play.

CAN_MANAGE_TRACK_USERS Administrere testspor og redigere lister over testpersoner

Administrer brugere, grupper og domæner på listerne over testere, deaktiver testspor, opdater målretning af testspor for lande, og konfigurer uploadere og testere i forbindelse med intern appdeling.

Denne tilladelse giver ikke brugerne mulighed for at udgive apps til produktion i Google Play.

CAN_REPLY_TO_REVIEWS Besvare anmeldelser

Besvar anmeldelser i Google Play, rapportér upassende anmeldelser, og skift de kontaktoplysninger, der bruges i foreslåede svar. Brugere uden denne tilladelse kan stadig se bedømmelser og anmeldelser, men de kan ikke svare på dem.

Kontotilladelser

Disse gælder overalt på din udviklerkonto og i alle apps. En bruger med kontotilladelsen "CAN_REVIEW_TO_REVIEWS_GLOBAL" kan f.eks. se og besvare alle de anmeldelser, som du får for alle dine apps.

Tabellen nedenfor viser de navne, som tilladelserne på kontoniveau har i CSV-eksporten, og hvad tilladelserne kaldes i Play Console-grænsefladen. Den indeholder også en beskrivelse af, hvad tilladelserne gør.

Navn i CSV-fil

Navn i Play Console

Beskrivelse

CAN_MANAGE_PERMISSIONS_GLOBAL

Administrator (alle tilladelser)

Brugere med denne tilladelse får alle andre tilladelser til din udviklerkonto. De kan også invitere nye brugere til din udviklerkonto, fjerne brugere, administrere andre brugeres tilladelser, skifte udløbsdatoen for adgang og se ændringer foretaget i Play Console ved hjælp af aktivitetshistorikken.

Visse yderligere handlinger kan kun foretages af kontoejeren, f.eks. accept af aftaler om servicevilkår.

CAN_SEE_ALL_APPS

Se appoplysninger og downloade flere rapporter på én gang (skrivebeskyttet)

Se alle appoplysninger, f.eks. tilknyttede projekter i Play Spiltjenester – men ikke finansielle data. Brugere med denne tilladelse kan også downloade flere rapporter og se nye apps, som du føjer til Play Console fremover.

Denne tilladelse giver ikke brugerne mulighed for at redigere oplysninger eller foretage ændringer. Hvis du vil give brugerne adgang til finansielle data, skal du give dem tilladelsen "Se finansielle data".

CAN_CREATE_MANAGED_PLAY_APPS_GLOBAL

Oprette og udgive private apps til din organisation

Opret, rediger og udgiv private apps, der kun er tilgængelige for brugerne i din organisation.

Denne tilladelse gælder for private apps, der anvender administreret Google Play, og giver ikke brugerne mulighed for at administrere interne testspor eller udgive offentligt tilgængelige apps i Google Play.

CAN_PUBLISH_GAMES_GLOBAL

Udgive projekter i Play Spiltjenester

Udgiv nye projekter i Play Spiltjenester for alle apps. Fjern derefter udgivelsen af eksisterende projekter, og udgiv dem igen.

CAN_EDIT_GAMES_GLOBAL

Redigere projekter i Play Spiltjenester

Rediger projekter i Play Spiltjenester for alle apps. Brugere med denne tilladelse og "Se appoplysninger (skrivebeskyttet)" for alle apps kan også oprette nye projekter og knytte apps til eksisterende projekter.

CAN_MANAGE_DRAFT_APPS_GLOBAL

Oprette, redigere og slette udkast til apps

Denne tilladelse giver ikke brugerne mulighed for at udgive apps i Google Play

CAN_MANAGE_ORDERS_GLOBAL

Administrere ordrer og abonnementer

Se ordrer, refunder ordrer og opsig abonnementer. Brugere skal også have tilladelsen "Se finansielle data" for at se samlede finansielle rapporter.

CAN_MANAGE_PUBLIC_APKS_GLOBAL

Udgive til produktion, udelukke enheder og bruge Play-appsignatur

Opret, rediger og udrul udgivelser til produktion, fjern udgivelse af og genudgiv apps, udeluk enheder i enhedskataloget, og brug Play-appsignatur til at signere APK-filer.

Brugere med denne tilladelse kan udgive apps til brugerne i Google Play.

CAN_MANAGE_PUBLIC_LISTING_GLOBAL

Administrere butiksvisning

Rediger dine profilsider i Play Butik, kør eksperimenter med profilsider, rediger priser, administrer produkter i appen, rediger distributionsoplysninger og indholdsklassificeringer, opret og rediger promoveringer, administrer din offentlige udviklerside i Google Play, og opret og gem filtre, så enhedskataloget kan sorteres.

Denne tilladelse giver ikke brugerne mulighed for at udelukke enheder fra enhedskataloget.

CAN_MANAGE_TRACK_APKS_GLOBAL

Udgive apps til testspor

Upload udkast til apps, opret, rediger og udrul udgivelser til testspor, fjern udgivelse af apps, genudgiv apps, der allerede er blevet udgivet til et testspor, upload og foretag ændringer i .obb-filer, rediger produktbemærkninger for apps, som ikke er aktive i produktion, og upload APK-filer til intern deling.

Denne tilladelse giver ikke brugerne mulighed for at udgive apps til produktion i Google Play.

CAN_MANAGE_TRACK_USERS_GLOBAL

Administrere testspor og redigere lister over testpersoner

Administrer brugere, grupper og domæner på listerne over testere, deaktiver testspor, opdater målretning af testspor for lande, og konfigurer uploadere og testere i forbindelse med intern appdeling.

Denne tilladelse giver ikke brugerne mulighed for at udgive apps til produktion i Google Play.

CAN_REPLY_TO_REVIEWS_GLOBAL

Besvare anmeldelser

Besvar anmeldelser i Google Play, rapportér upassende anmeldelser, og skift de kontaktoplysninger, der bruges i foreslåede svar. Brugere uden denne tilladelse kan stadig se bedømmelser og anmeldelser, men de kan ikke svare på dem.

CAN_VIEW_FINANCIAL_DATA_GLOBAL

Se finansielle data, ordrer og svar fra spørgeskemaet om opsigelse

Se finansielle rapporter, salgsrapporter og ordrer, se købermetrics på siden for brugeranskaffelse, få adgang til Purchases API, se oplysninger om omsætning for tilknyttede projekter i Play Spiltjenester, og download skriftlige svar fra spørgeskemaet om opsigelse.