For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Bruk Google Kalender på Pixel Watch

Google Kalender-appen Google Pixel Watch er forhåndsinstallert på Pixel Watch. Du kan bruke Google Kalender til å

• sjekke oversikten din og gjøremålene dine
  • se 30 dager av oversikten din
  • få varsler om aktiviteter og gjøremål
  • fullføre gjøremål
  • svare på aktiviteter
  • sjekke sted for aktiviteter
  • slette aktiviteter og gjøremål

Du kan finne aktivitets- og gjøremålsdetaljer for Google-kontoer som er lagt til på klokken. Du får varsler om aktiviteter og gjøremål, selv når klokken ikke er koblet til telefonen.

Når klokken og telefonen er koblet sammen, får du varsler på klokken for alle aktiviteter og gjøremål som legges til i Google Kalender på telefonen. Du kan sjekke aktiviteter og gjøremål for de neste 4 ukene, på klokken. Aktiviteter som er eldre enn 30 dager, er ikke tilgjengelige på klokken, men du kan se dem på nettet eller i Kalender-mobilappen.

Synkroniser kontoer med klokken

Merk: Klokken må være koblet til internett for å synkronisere nye data. Google Kalender på Pixel Watch støtter ikke jobbprofiler, og heller ikke kontoer som ikke er tilknyttet Google.

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Trykk på Innstillinger   Google  Kontoer.
  3. Velg Legg til konto .
  4. Logg på kontoen din.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å legge til kontoen.

Sjekk den daglige oversikten din og gjøremålene dine

Se aktiviteter og åpne oversikten din

1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. Sjekk kalenderen din:
    • Med infobrikker: Viser den neste aktiviteten eller det neste gjøremålet.
      • For å finne den neste aktiviteten, sveip mot høyre eller venstre fra urskiven.
      • For å legge til en gjøremålsbrikke, sveip mot høyre eller venstre fra urskiven for å åpne infobrikkekarusellen, og trykk og hold på urskiven for å åpne brikkeredigereren. Trykk deretter på Legg til for å legge til en ny infobrikke i karusellen. Du kan også bruke følgeappen for klokken på telefonen.
    • Med Kalender-appen: Trykk på kroneknappen, rull til Kalender og trykk på den.
    • Med varsler: Klokken varsler deg om aktiviteter før de starter.
  3. Velg en handling du vil utføre:
    • Se aktivitetsdetaljer eller oversiktsvisningen.
    • Trykk på Se mer på telefonen: Klokkeappen åpner detaljvisningen i Google Kalender på telefonen.
    • Gå til aktivitetsstedet i Maps.
    • Svar på aktiviteten.
    • Slett aktiviteten.

Sjekk og administrer gjøremål

1. Hvis skjermen er dimmet ned, trykker du på den for å vekke klokken.
  2. Sjekk gjøremålene dine:
    • Med infobrikker: Følg veiledningen ovenfor for å legge til infobrikker på klokken. For å finne infobrikken med gjøremål, sveip til høyre eller venstre fra urskiven.
      • Gjøremålene er oppført i den rekkefølgen de forfaller i. «Hele dagen»-gjøremål anses som å skje før et tidsbestemt gjøremål.
      • Kalender viser to gjøremål om gangen. For å finne flere gjøremål i «Oversiktsvisning» trykker du på Mer.
    • Med Kalender-appen: For å finne gjøremål, trykk på kroneknappen, rull til «Kalender», og trykk på den for å se gjøremålene dine.
    • Med varsler: Du får varsler om gjøremål på planlagt dato og klokkeslett.
      • Viktig: Hvis du har Huskeliste-appen installert på telefonen, kan du motta to varsler på klokken for et gjøremål. For å forhindre dette slår du av brokoblede varsler for gjøremål i følgeappen på telefonen.
  3. Velg en handling du vil utføre:
    • Åpne et gjøremål: Trykk på gjøremålet du vil sjekke, og velg deretter en handling du vil utføre.
    • Merk som fullført: Hold styr på fremdriften ved å merke dem som fullført.
    • Åpne på telefonen: Klokken åpner detaljvisningen i Google Kalender på telefonen.
    • Slett gjøremålet: Bekreft før du sletter gjøremålet.