For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Google Agenda gebruiken op je Pixel Watch

De Google Agenda-app Google Pixel Watch is vooraf geïnstalleerd op je Pixel Watch. Je kunt Google Agenda gebruiken voor het volgende:

• Je planning en taken checken
  • Je planning voor 30 dagen bekijken
  • Meldingen krijgen over afspraken en taken
  • Taken afronden
  • Reageren op afspraken
  • De locatie van een afspraak checken
  • Afspraken en taken verwijderen

Je kunt informatie over afspraken en taken vinden voor Google-accounts die aan je smartwatch zijn toegevoegd. Je krijgt meldingen voor afspraken en taken, ook als je smartwatch niet met je telefoon is verbonden.

Als je smartwatch en telefoon zijn verbonden, krijg je een melding op je smartwatch voor afspraken en taken die op je telefoon aan Google Agenda zijn toegevoegd. Je kunt afspraken en taken op je smartwatch checken tot maximaal 4 weken in de toekomst. Afspraken van meer dan 30 dagen in de toekomst zijn niet beschikbaar op je smartwatch. Je kunt ze wel vinden in de webapp of de mobiele Agenda-app.

Accounts synchroniseren met je smartwatch

Opmerking: Je smartwatch moet verbinding hebben met internet om nieuwe gegevens met je smartwatch te synchroniseren. Google Agenda op de Pixel Watch ondersteunt geen werkprofielen of niet-Google-accounts.

1. Open de Google Pixel Watch-app Google Pixel Watch op je telefoon.
  2. Tik op Instellingen  Google Accounts.
  3. Selecteer Account toevoegen .
  4. Log in op je account.
  5. Volg de instructies op het scherm om je account toe te voegen.

Je dagelijkse planning en taken checken

Afspraken bekijken en je planning openen

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om de smartwatch te activeren.
  2. Je agenda checken:
    • Met tegels: Toont je volgende afspraak of taak.
      • Swipe naar rechts of links vanaf de wijzerplaat om je volgende afspraak te vinden.
      • Als je een takentegel wilt toevoegen, swipe je naar rechts of links vanaf de wijzerplaat om toegang te krijgen tot de tegelcarrousel en houd je je vinger op de wijzerplaat om de tegelbewerker te openen. Tik daarna op Toevoegen  om een nieuwe tegel aan je carrousel toe te voegen. Je kunt ook de bijbehorende app van je smartwatch op je telefoon gebruiken.
    • Met de Agenda-app: Druk op de kroon, scroll naar Agenda en tik erop.
    • Met meldingen: Je smartwatch informeert je over een afspraak voordat deze begint.
  3. Selecteer een actie die je wilt uitvoeren:
    • De afspraakgegevens of planningsweergave bekijken
    • Tik op Meer zien op telefoon: De smartwatch-app navigeert naar de detailweergave in Google Agenda op je telefoon.
    • Naar de locatie van de afspraak navigeren in Maps
    • Op de afspraak reageren
    • De afspraak verwijderen

Taken checken en beheren

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om de smartwatch te activeren.
  2. Je taken checken:
    • Met tegels: Gebruik de bovenstaande stappen om een tegel toe te voegen aan je smartwatch. Swipe naar rechts of links vanaf de wijzerplaat om de takentegel te vinden.
      • Taken staan in de volgorde waarin ze moeten worden uitgevoerd. Taken die de hele dag duren, komen vóór taken met een specifieke tijd.
      • Agenda laat 2 taken tegelijk zien. Tik in de planningsweergave op Meer om meer taken te vinden.
    • Met de Agenda-app: Druk op de kroon, scroll naar Agenda en tik erop om je taken te bekijken.
    • Met meldingen: Je krijgt een melding voor een taak op de geplande datum en tijd.
      • Belangrijk: Als je de Tasks-app op je telefoon hebt geïnstalleerd, kun je 2 meldingen op je smartwatch krijgen voor een taak. Je kunt dit voorkomen door gekoppelde meldingen voor taken uit te zetten in de bijbehorende app op je telefoon.
  3. Selecteer een actie die je wilt uitvoeren:
    • Een taak openen: Tik op de taak die je wilt checken en selecteer een actie die je wilt uitvoeren.
    • Markeren als voltooid: Houd je voortgang bij door taken als voltooid te markeren.
    • Openen op de telefoon: Je smartwatch opent de detailweergave in Google Agenda op de telefoon.
    • Taak verwijderen: Bevestig voordat je de taak verwijdert.