Jos tarvitset apua Google Pixel Watchin terveys- ja kuntoiluominaisuuksien (esim. sykkeen ja sydänterveyden, treenien ja unen) käyttöön liittyen, avaa help.fitbit.com

Google Kalenterin käyttäminen Pixel Watchilla

Google Kalenteri ‐sovellus Google Pixel Watch on esiladattu Pixel Watchiin. Google Kalenterin avulla voit

• tarkistaa aikataulusi ja tehtäväsi
  • katsella aikatauluasi 30 päivän ajalta
  • saada ilmoituksia tapahtumista ja tehtävistä
  • merkitä tehtäviä valmiiksi
  • vastata tapahtumiin
  • tarkistaa tapahtumien sijainnin
  • poistaa tapahtumia ja tehtäviä.

Näet kellosta siihen lisättyjen Google-tilien tapahtuma- ja tehtävätiedot. Saat ilmoituksia tapahtumista ja tehtävistä, vaikka kello ei olisi yhdistettynä puhelimeen.

Kun kello on yhteydessä puhelimeen, saat kelloon ilmoituksen kaikista puhelimellasi Google Kalenteriin lisätyistä tapahtumista tai tehtävistä. Voit tarkistaa tapahtumia ja tehtäviä kellossa jopa neljän tulevan viikon ajalta. Yli 30 päivän päässä olevat tapahtumat eivät ole saatavilla kellolla, mutta ne löytyvät verkosta tai Kalenterin mobiilisovelluksesta.

Tilien synkronointi kelloon

Huom. Kellon on oltava yhteydessä internetiin, jotta voit synkronoida uuden datan kelloon. Pixel Watchin Google Kalenteri ei tue työprofiilia eikä muita kuin Google-tilejä.

1. Avaa puhelimen Google Pixel Watch ‐sovellus Google Pixel Watch.
  2. Valitse Asetukset   Google  Tilit.
  3. Valitse Lisää tili .
  4. Kirjaudu tilillesi.
  5. Lisää tili seuraamalla ohjeita näytöllä.

Päiväaikataulun ja tehtävien tarkistaminen

Tapahtumien katsominen ja aikataulun tarkistaminen

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Kalenteritietojen katsominen:
    • Kiekkojen avulla: Näyttää seuraavan tapahtuman tai tehtävän.
      • Löydät seuraavan tapahtuman pyyhkäisemällä kellotaulua oikealle tai vasemmalle.
      • Jos haluat lisätä tehtäväkiekon, pyyhkäise kellotaulua oikealle tai vasemmalle, jotta karuselli avautuu, ja avaa kiekkojen muokkaustyökalu koskettamalla kellotaulua pitkään. Lisää sitten karuselliin uusi kiekko napauttamalla Lisää . Voit käyttää myös kellon kumppanisovellusta puhelimella.
    • Kalenteri-sovelluksella: Paina kruunua, vieritä Kalenteri-kohtaan ja napauta sitä.
    • Ilmoitusten avulla: Kello ilmoittaa sinulle tapahtumasta ennen sen alkua.
  3. Valitse haluamasi toiminto:
    • Katso tapahtuman tietoja tai aikataulunäkymää.
    • Valitse Näytä lisää puhelimella: Kellosovellus vie sinut puhelimen Google Kalenterin tietonäkymään.
    • Navigoi tapahtumapaikkaan Mapsissa.
    • Vastaa tapahtumakutsuun.
    • Poista tapahtuma.

Tehtävien tarkistaminen ja hallinta

1. Jos näyttö on himmeä, aktivoi kello napauttamalla.
  2. Tehtävien tarkistaminen:
    • Kiekkojen avulla: Lisää kiekko kelloon seuraamalla yllä olevia ohjeita. Löydät tehtäväkiekon pyyhkäisemällä kellotaulua oikealle tai vasemmalle.
      • Tehtävät ovat kiireellisyysjärjestyksessä. Koko päivän kestävät tehtävät näytetään ennen ajoitettuja tehtäviä.
      • Kalenterissa näkyy kaksi tehtävää kerrallaan. Jos haluat nähdä lisää tehtäviä aikataulunäkymästä, valitse Lisää.
    • Kalenteri-sovelluksella: Näet tehtävät painamalla kruunua, vierittämällä Kalenteri-kohtaan ja napauttamalla sitä.
    • Ilmoitusten avulla: Saat ilmoituksen tehtävästä ajoitettuna päivänä kyseiseen aikaan.
      • Tärkeää: Jos puhelimeesi on asennettu Tasks-sovellus, saatat saada kelloon kaksi ilmoitusta tehtävästä. Voit estää tämän laittamalla tehtävien jaetut ilmoitukset pois päältä puhelimen kumppanisovelluksessa.
  3. Valitse haluamasi toiminto:
    • Avaa tehtävä: Napauta tarkistettavaa tehtävää, ja valitse sitten haluamasi toiminto.
    • Merkitse valmiiksi: Seuraa edistymistäsi merkitsemällä tehtävät valmiiksi.
    • Avaa puhelimessa: Kello avaa puhelimen Google Kalenterin tietonäkymän.
    • Poista tehtävä: Vahvista poisto ennen tehtävän poistamista.