For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Een screenshot maken op je Pixel Watch

Je kunt een foto (screenshot) maken van het scherm van je Pixel Watch. Nadat je het screenshot hebt gemaakt, kun je de afbeelding delen met je gekoppelde telefoon.

Screenshots maken op de Pixel Watch aanzetten

1. Swipe omlaag op je Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  2. Tik op Gebaren.
  3. Zet Screenshots aan.

Een screenshot maken op je Pixel Watch

1. Open op je smartwatch het scherm dat je wilt vastleggen.
  2. Druk de kroon en de zijknop ernaast tegelijkertijd in.
  3. Je smartwatch maakt een foto van het scherm en stuurt een melding naar je gekoppelde telefoon.
  4. Tik op je telefoon op de melding en selecteer de app waarmee je de afbeelding wilt openen.