For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Bruk kort og billetter med Google Wallet på smartklokken

Med Google Wallet kan du lagre og bruke kort og billetter med QR-koder eller strekkoder på smartklokken. Støttede kort og billetter som legges til i Google Wallet på telefonen, blir automatisk tilgjengelige på den synkroniserte Wear OS-smartklokken din. Finn ut hvordan du legger til elementer i Google Wallet

Bruk kort og billetter på smartklokken

For å bruke kort og billetter med Google Wallet på klokken må du ha en klokke som kjører Wear OS.

1. Åpne Wallet-appen på smartklokken.
  2. Trykk på kortet eller billetten du vil bruke. Du må kanskje rulle litt for å finne elementet.
  3. Skann klokken med strekkode- eller QR-kodeleseren.

Tips: Kort og billetter vises i Google Wallet i Wear-appen under betalingsmåter og andre elementer. For å oppdatere rekkefølgen på kortene og billettene må du endre rekkefølgen på telefonen.

Finn informasjon om kort og billetter på smartklokken

1. Åpne Wallet-appen på smartklokken.
  2. Trykk på kortet eller billetten du vil ha informasjon om. Du må kanskje rulle litt for å finne elementet.
  3. Rull nedover for å finne informasjonen.

Viktig: Når du arkiverer kort og billetter på smartklokken, arkiveres de på alle enheter.

Du kan arkivere kort og billetter for å skjule dem i kortlisten. For å få tilgang til arkiverte kort og billetter kan du hente dem fra arkivet. Hvis du vil fjerne et kort eller en billett, finn ut hvordan du fjerner kort og billetter fra smartklokken

Arkiver kort og billetter

1. Åpne Google Wallet-appen på klokken .
  2. Finn kortet eller billetten du vil arkivere.

Tips: Det kan være du må sveipe opp for å finne elementet.

3. Trykk på kortet eller billetten.
  4. Rull til informasjonen om kortet eller billetten.
  5. Trykk på Arkivér.

Hent kort og billetter fra arkivet

1. Åpne Google Wallet-appen på klokken .
  2. Rull til bunnen.
  3. Finn «Arkiverte kort og billetter».
  4. Trykk på kortet eller billetten.
  5. Rull til informasjonen om kortet eller billetten.
  6. Trykk på Hent fra arkivet.

Løs problemer med kort eller billetter på smartklokken

Jeg finner ikke kort og billetter som jeg har lagt til på telefonen, på klokken

Her er noen vanlige årsaker til at kort og billetter ikke vises på smartklokken etter at du har lagt dem til på telefonen:

• Klokken er ikke koblet til internett eller mobildata. Sjekk tilkoblingen, og prøv på nytt.
  • Utløpte kort og billetter i Google Wallet-mobilappen vises ikke på smartklokken.
Noen kort og billetter kan ikke brukes i Wallet-appen på klokken

Enkelte kort og billetter kan bare brukes med Google Wallet på telefonen, ikke på smartklokken.

Her er noen eksempler på kort og billetter som ikke kan brukes på smartklokken:

• koronasertifikater
  • helseforsikringskort
  • andre private kort
Kan ikke skanne kort og billetter

Avhengig av klokkens lysstyrke eller kontrast og selve skanneren kan det hende at enkelte kort og billetter med tette søyler eller QR-koder ikke skannes skikkelig. Når vi mistenker dette, ser du en ansvarsfraskrivelse under søylen eller QR-koden som foreslår at du åpner kortet eller billetten med telefonen i stedet. Hvis du ikke kan skanne kortet eller billetten, åpner du elementet på telefonen.

Jeg finner ikke alternativet for å legge til kort og billetter på klokken

Med Google Wallet blir kort og billetter automatisk lagt til på alle synkroniserte enheter. For å bruke kort og billetter på klokken må du ha følgende versjoner av Wear OS- og Google Wallet-appen: