For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Saker du behöver göra innan du säljer, ger bort eller byter in din Google Pixel Watch

Följ anvisningarna nedan om du vill ta bort personliga uppgifter från Pixel Watch innan du ger klockan till den nya ägaren. Vi rekommenderar också att du raderar ditt eSIM från klockan för att undvika åtkomst till dina sms och telefonsamtal. Att radera ett eSIM är likvärdigt med att ta bort ett fysiskt SIM-kort från telefonen.

Obs! När du har raderat eSIM-kortet måste du säga upp abonnemanget för klockan.

Innan du säljer, ger bort eller byter in din Pixel Watch

Steg 1: Säkerhetskopiera data i Pixel Watch

Säkerhetskopiera din befintliga klocka

Innan du gör några ändringar rekommenderar vi att du säkerhetskopierar din befintliga Pixel Watch så att inställningar och annan data sparas.

Obs! Säkerhetskopieringen kan ta upp till några dagar att slutföra, så se till att säkerhetskopiera din klocka några dagar innan du påbörjar överföringsprocessen.

1. Se till att din klocka är ansluten till wifi och placera klockan på laddaren.
  2. Öppna Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  3. Tryck på Google följt av Säkerhetskopiering följt av Aktivera.

Steg 2: Använd antingen appen eller klockan för att radera din data och ditt eSIM från klockan

Använda appen för att radera din data

1. Se till att telefonen och klockan är nära varandra.
  2. Öppna Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  3. Öppna Inställningar följt av Klocka följt av Inställningar följt av System följt av Koppla från och återställ.
  4. Välj Radera eSIM-kort följt av Bekräfta .
  5. Tryck på Återställ klockan.

Använda klockan för att radera din data

1. Se till att Google Pixel Watch är fulladdad och påslagen.
  2. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  3. Tryck på System följt av Koppla från och återställ.
  4. Välj Radera eSIM-kort följt av Bekräfta .

Steg 3: Anslut och återställ säkerhetskopierad data på en ny klocka

Ansluta en ny klocka till telefonen

1. Öppna Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Om du har en klocka som har parkopplats tidigare scrollar du uppåt och trycker på ikonen med två klockor som heter Visa mina enheter följt av Lägg till klocka.
  3. När du konfigurerar Google Pixel Watch väljer du den säkerhetskopia du vill återställa.
  4. Om du hade ett lösenord på din gamla Pixel Watch anger du det på din nya klocka.
  5. Låt din nya klocka ligga kvar på laddaren och tryck på OK. Appar, data, inställningar, urtavlor och kort som ställts in på den gamla klockan återställs automatiskt.