For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Dette bør du gjøre før du selger, gir bort eller bytter inn Google Pixel Watch

Følg denne fremgangsmåten for å fjerne personopplysningene dine fra Pixel Watch før du gir klokken til den nye eieren. Vi anbefaler også at du sletter eSIM-kortet fra klokken for å hindre tilgang til SMS-er og telefonsamtaler. Når du sletter eSIM-kortet, fungerer det omtrent som når du fjerner et fysisk SIM-kort fra telefonen.

Merk: Når du har slettet eSIM-kortet, må du sørge for at dataabonnementet på klokken blir sagt opp.

Før du selger, gir bort eller bytter inn Pixel Watch

Trinn 1: Sikkerhetskopier Pixel Watch-dataene dine

Sikkerhetskopier innholdet på klokken du allerede har

Før du gjør endringer, anbefaler vi at du sikkerhetskopierer Pixel Watch-klokken du allerede har, slik at innstillinger og andre data lagres.

Merk: Sikkerhetskopieringen kan ta noen dager å fullføre, så sørg for at du sikkerhetskopierer klokken noen dager før du starter overføringsprosessen.

1. Sørg for at klokken er koblet til wifi, og legg klokken på laderen.
  2. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  3. Trykk på Google og så Sikkerhetskopiering og så Slå på.

Trinn 2: Bruk appen eller klokken til å slette dataene og eSIM-kortet fra klokken

Bruk appen til å slette dataene dine

1. Ha telefonen og klokken i nærheten av hverandre.
  2. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  3. Gå til Innstillinger og så Klokke og så Innstillinger og så System og så Koble fra og tilbakestill.
  4. Velg Slett eSIM-kortet og så Bekreft .
  5. Trykk på Tilbakestill klokken.

Bruk klokken til å slette dataene dine

1. Lad Google Pixel Watch helt opp, og slå den på.
  2. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på System og så Koble fra og tilbakestill.
  4. Velg Slett eSIM-kortet og så Bekreft .

Trinn 3: Koble til og gjenopprett de sikkerhetskopierte dataene på en ny klokke

Koble en ny klokke til telefonen din

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Hvis du allerede har en klokke som er koblet til, ruller du opp og trykker på ikonet med to klokker som heter Vis enhetene mine og så Legg til en klokke.
  3. Når du konfigurerer Google Pixel Watch, velger du sikkerhetskopien du vil gjenopprette.
  4. Hvis du hadde en adgangskode på den gamle Pixel Watch-klokken, skriver du den inn på den nye klokken.
  5. La den nye klokken ligge på laderen, og trykk på OK. Den nye klokken gjenoppretter automatisk appene, dataene, innstillingene, urskiven og infobrikkene som var konfigurert på den gamle klokken.