For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Stappen die je moet zetten voordat je je Google Pixel Watch verkoopt, weggeeft of inruilt

Volg deze stappen om je persoonlijke informatie van je Pixel Watch te verwijderen voordat je de smartwatch aan de nieuwe eigenaar geeft. We raden je ook aan je e-simkaart van je smartwatch te verwijderen om te voorkomen dat een ander toegang heeft tot je sms'jes en telefoongesprekken. Het wissen van je e-simkaart is vergelijkbaar met het verwijderen van een fysieke simkaart uit je telefoon.

Opmerking: Vergeet niet je smartwatchabonnement op te zeggen nadat je de e-simkaart hebt gewist.

Voordat je je Pixel Watch verkoopt, weggeeft of inruilt

Stap 1: Maak een back-up van je Pixel Watch-gegevens

Maak een back-up van je bestaande smartwatch

Voordat je iets wijzigt, raden we je aan een back-up van je bestaande Pixel Watch te maken om de instellingen en andere gegevens op te slaan.

Opmerking: Het kan een paar dagen duren voordat de back-up is gemaakt. Maak de back-up van je smartwatch dus een paar dagen voordat je het overdrachtsproces start.

1. Zorg dat je smartwatch is verbonden met wifi en plaats deze op de oplader.
  2. Open de Google Pixel Watch-app Google Pixel Watch op je telefoon.
  3. Tik op Google en dan Back-up en dan Aanzetten.

Stap 2: Gebruik de app of de smartwatch om je gegevens en de e-simkaart van de smartwatch te verwijderen

De app gebruiken om je gegevens te verwijderen

1. Houd je telefoon en smartwatch bij elkaar.
  2. Open de Google Pixel Watch-app Google Pixel Watch op je telefoon.
  3. Ga naar Instellingen en dan Smartwatch en dan Instellingen en dan Systeem en dan Loskoppelen en resetten.
  4. Selecteer E-simkaart wissen en dan Bevestigen .
  5. Tik op Smartwatch resetten.

De smartwatch gebruiken om je gegevens te verwijderen

1. Laad je Google Pixel Watch helemaal op en zet de smartwatch aan.
  2. Swipe omlaag op de Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  3. Tik op Systeemen danLoskoppelen en resetten.
  4. Selecteer E-simkaart wissen en dan Bevestigen .

Stap 3: Koppel en herstel je back-upgegevens op een nieuwe smartwatch

Een nieuwe smartwatch aan je telefoon koppelen

1. Open de Google Pixel Watch-app Google Pixel Watch op je telefoon.
  2. Als je eerder een smartwatch hebt gekoppeld, scroll je omhoog en tik je op het icoon met 2 smartwatches en de naam Mijn apparaten tonen en dan Smartwatch toevoegen.
  3. Als je de Google Pixel Watch instelt, selecteer je de back-up die je wilt herstellen.
  4. Als je een toegangscode op je oude Pixel Watch had, voer je deze in op je nieuwe smartwatch.
  5. Laat je nieuwe smartwatch op de oplader liggen en tik op OK. Je nieuwe smartwatch herstelt automatisch de apps, gegevens, instellingen, wijzerplaat en tegels die je op je oude smartwatch had ingesteld.