For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Diagnostisera problem med Pixel Watch 2 med en representant från kundsupport

När du pratar med en representant från kundsupport för Pixel Watch 2 kan du bli ombedd att köra en diagnostik på klockan för att samla in diagnostik och dela dem med Googles support. Med denna klockdiagnostik får våra supportrepresentanter användbar enhetsspecifik information om din klocka så att de bättre kan förstå och lösa problemet. Diagnosverktyget samlar inte in din personliga hälsodata (som aktivitet, puls, sömn, EKG) eller plats.

Med hjälp av diagnostikdatan kan supportrepresentanterna åtgärda problemet mer effektivt eftersom de snabbt kan se statusen för enheten och dess sensorer.

Skicka diagnostik

Använd LTE eller wifi på Pixel Watch 2 för att dela diagnostikdata med supporten.

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på System följt av Diagnostik.
  3. Kör en diagnostisk kontroll genom att följa anvisningarna på skärmen.
    1. Om du har en LTE-enhet behöver du godkänna behörighet till exakt plats så att diagnosverktyget kan samla in information om din mobils registreringsstatus och signalstyrka. Verktyget samlar inte in någon faktisk platsinformation och använder inte heller behörigheten för att beräkna din exakta plats.
    2. Godkänn behörigheten till enheter i närheten så att verktyget kan samla in data om Bluetooth-enheter som är anslutna till klockan, till exempel klockans tillhörande telefon, för att underlätta parkopplingen.
  4. Om du väljer att dela uppgifterna med supporten trycker du på Jag godkänner.
  5. Tryck på Support och fortsätt på telefonen. Härifrån kan du följa stegen för att prata med en supportrepresentant direkt.
Viktigt! All data som delas och samlas in av diagnostikverktyget raderas efter 14 dagar. Om du väljer Stäng i stället för Jag godkänner raderas all data som samlas in av diagnostikverktyget omedelbart och delas inte.

Diagnostikdata som verktyget samlar in

Verktyget samlar in och delar följande enhets- och sensordata med en kundsupportrepresentant som kan hjälpa dig vidare.

• Installerade appar: Visar installerade appar och deras behörighetsinställningar. Tillåter att representanter felsöker problem med appar som inte fungerar som de ska på grund av att behörigheter saknas eller att batteriet laddas ur för snabbt på grund av kända problem.
  • Ljudinställningar: Visar ljudinställningar. Representanter kan felsöka ljudproblem och instruera dig att konfigurera ljudinställningarna efter dina behov.
  • Batterihälsa och batteristatus: Visar batteri- och laddningsstatus. Representanter kan ge dig felsökningssteg utifrån enhetens batterihälsa.
  • Bluetooth-, wifi- och mobildataanslutning: Visar status för Bluetooth-, wifi- och mobildataanslutning.
    Med hjälp av detta kan teamet eventuellt hjälpa dig att felsöka problem med parkopplingen eller anslutningen.
  • Enhetsmodell och Android-version: Visar enhetsmodell, firmware och Android-version
    Gör det möjligt för representanter att meddela om uppdateringar behövs.
Klockans inställningar och lagringsutrymme: Representanter kan se enhetsinställningar och lagringsutrymme, vilket kan hjälpa dem att felsöka stabilitets- och konfigurationsproblem.