For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Få hjelp av en brukerstøttemedarbeider til å diagnostisere problemer med Pixel Watch 2

Når du snakker med en brukerstøttemedarbeider for Pixel Watch 2, kan du bli bedt om å kjøre en diagnostikk på klokken for å samle inn diagnostikkinformasjon og dele den med Google-brukerstøtten. Denne diagnostikkinformasjonen gir brukerstøttemedarbeiderne våre nyttig enhetsspesifikk informasjon om klokken, slik at de kan forstå og løse problemet bedre. Diagnostikkverktøyet samler ikke inn personlige helse- og velværedata (for eksempel aktivitet, puls, søvn, EKG) eller posisjon.

Brukerstøttemedarbeidere kan bruke diagnostikkdata til å løse problemet ditt mer effektivt ved at de raskt kan se hva som eventuelt er galt med enheten og sensorene på enheten.

Send diagnostikk

Bruk LTE eller wifi på Pixel Watch 2 til å dele diagnostikkdata med brukerstøtten.

1. Sveip ned på Google Pixel Watch og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på System og så Diagnostikk.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å kjøre en diagnostikksjekk.
    1. Hvis du har en LTE-enhet, må du godta tillatelsen for nøyaktig posisjon, slik at diagnostikkverktøyet kan samle inn informasjon om statusen for mobilregistrering og signalstyrke. Verktøyet samler ikke inn informasjon om faktisk posisjon, og det bruker ikke denne tillatelsen til å beregne den nøyaktige posisjonen din.
    2. Godta tillatelsen for enheter i nærheten, slik at verktøyet kan samle inn data om Bluetooth-enheter som er koblet til klokken, for eksempel telefonen som er tilknyttet klokken, for å gjøre det lettere å løse tilkoblingsproblemer.
  4. Hvis du velger å dele dataene med brukerstøtten, trykker du på Godta.
  5. Trykk på Brukerstøtte for å fortsette på telefonen. Herfra kan du følge trinnene for å snakke direkte med en brukerstøttemedarbeider.
Viktig: Data som deles og samles inn av diagnostikkverktøyet, slettes etter 14 dager. Hvis du velger Lukk i stedet for Godta, blir eventuelle data som er samlet inn av diagnostikkverktøyet, slettet umiddelbart og ikke delt.

Diagnostikkdata som verktøyet samler inn

Verktøyet samler inn og deler de følgende enhets- og sensordataene med en brukerstøttemedarbeider som kan hjelpe deg videre.

• Installerte apper: Viser installerte apper og tilhørende tillatelsesinnstillinger. Dette gjør det mulig for medarbeiderne å feilsøke problemer med apper som ikke fungerer som de skal på grunn av manglende tillatelser, eller som tapper batteriet for fort på grunn av kjente problemer.
  • Lydinnstillinger: Viser lydinnstillingene. Medarbeidere kan feilsøke lydproblemer og be deg om å konfigurere lydinnstillinger i tråd med behovene dine.
  • Batteritilstand og -status: Viser batteriet og ladetilstanden. Medarbeidere kan gi deg fremgangsmåter for feilsøking basert på batteritilstanden til enheten.
  • Bluetooth-, wifi- og mobiltilkobling: Viser tilstanden for Bluetooth, wifi og mobiltilkobling.
    På denne måten kan medarbeidere hjelpe med å feilsøke tilkoblingsproblemer.
  • Enhetsmodell og Android-versjon: Viser enhetsmodell, fastvareversjon og Android-versjoner
    Gjør det mulig for medarbeiderne å gi råd om eventuelle nødvendige oppdateringer.
Klokkeinnstillinger og lagring: Medarbeidere kan se enhetsinnstillingene og informasjon om lagring, noe som kan hjelpe dem med å feilsøke stabilitets- og konfigurasjonsproblemer.