For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Problemen met de Pixel Watch 2 analyseren met een supportmedewerker

Als je met een Pixel Watch 2-supportmedewerker praat, vraagt die je misschien om een diagnostische test op je smartwatch uit te voeren om diagnostische gegevens te verzamelen en te delen met Google Support. Uit deze diagnostische gegevens halen onze supportmedewerkers nuttige apparaatspecifieke informatie over je smartwatch, zodat ze je probleem beter kunnen begrijpen en oplossen. De diagnostische tool verzamelt geen persoonlijke gegevens over je gezondheid en welzijn (zoals activiteit, hartslag, slaap en ECG) of je locatie.

Met je diagnostische gegevens kunnen supportmedewerkers je probleem effectiever oplossen omdat ze snel de status van je apparaat en de sensoren in je apparaat kunnen zien.

Diagnostische gegevens verzenden

Gebruik LTE of wifi op je Pixel Watch 2 om diagnostische gegevens met support te delen.

1. Swipe omlaag op je Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  2. Tik op Systeem en dan Diagnostische gegevens.
  3. Volg de instructies op het scherm om een diagnostische test uit te voeren.
    1. Als je een LTE-apparaat hebt, accepteer je de exacte locatierechten zodat de diagnostische tool informatie kan verzamelen over je mobiele registratiestatus en signaalsterkte. De tool verzamelt geen werkelijke locatiegegevens en gebruikt deze toestemming niet om je exacte locatie te berekenen.
    2. Accepteer het recht Apparaten in de buurt zodat de tool gegevens kan verzamelen over bluetooth-apparaten die met je smartwatch zijn verbonden (bijv. de bijbehorende telefoon van je smartwatch). Dit kan helpen bij koppelingsproblemen.
  4. Als je ervoor kiest de gegevens met support te delen, tik je op Ik ga akkoord.
  5. Tik op Support om door te gaan op je telefoon. Daarna kun je de stappen volgen om rechtstreeks met een supportmedewerker te praten.
Belangrijk: De gegevens die de tool voor diagnostische gegevens verzamelt en deelt, worden na 14 dagen verwijderd. Als je Sluiten selecteert in plaats van Ik ga akkoord, worden de gegevens die de diagnostische tool heeft verzameld onmiddellijk verwijderd en niet gedeeld.

Diagnostische gegevens die de tool verzamelt

De tool verzamelt en deelt de volgende apparaat- en sensorgegevens met een supportmedewerker die je verder kan helpen.

• Geïnstalleerde apps: Toont de geïnstalleerde apps en hun rechteninstellingen. Op basis hiervan kan de medewerker problemen oplossen met apps die niet correct werken vanwege ontbrekende rechten of die de batterij te snel leeg laten lopen vanwege bekende problemen.
  • Audio-instellingen: Toont de audio-instellingen. Op basis hiervan kan de medewerker audioproblemen oplossen en je instructies geven over hoe je de audio naar jouw behoeften instelt.
  • Batterijconditie en -status: Toont de batterij- en oplaadstatus. Op basis van de batterijconditie van het apparaat kan de medewerker stappen voorstellen om het probleem op te lossen.
  • Bluetooth-, wifi- en mobiele verbinding: Toont de status van de bluetooth-, wifi- en mobiele verbinding.
    Op basis hiervan kan de medewerker je misschien helpen bij het oplossen van koppelings- of connectiviteitsproblemen.
  • Apparaatmodel en Android-versie: Toont het apparaatmodel, de firmware en de Android-versie.
    Op basis hiervan kan de medewerker je laten weten of er updates nodig zijn.
Instellingen en opslag van de smartwatch: De medewerker kan de apparaatinstellingen en -opslag checken. Dit kan helpen bij het oplossen van stabiliteits- en instellingsproblemen.