For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Spara ström och förläng batteritiden för Google Pixel Watch

Batteritid

Ett fulladdat batteri i Pixel Watch 2 räcker i upp till 24 timmar med funktionen Alltid aktiv skärm.1

Ett fulladdat batteri i Pixel Watch räcker i upp till 24 timmar när funktionen Alltid aktiv skärm är avstängd.

Batteritiden varierar beroende på till exempel användning, mobilnätverk eller signalstyrka.

Batteritid och krävande användning

Vissa aktiviteter drar mer batteri än andra. Så här länge räcker ett fulladdat batteri om du utför följande aktiviteter:

Telefonsamtal

• två timmars LTE-samtalstid

Träning

• 18 timmars registrering av inomhusträning
  • tio timmars registrering av utomhusträning med GPS
  • nio timmars registrering av utomhusträning med GPS och LTE
  • tre timmars utomhusträning med GPS och LTE medan du lyssnar på nedladdade låtar på YouTube Music.

Spela upp musik

• sex timmars lyssnande på nedladdade låtar på YouTube Music
  • fem timmars streaming av låtar på YouTube Music via LTE.

Spara ström och förlänga batteritiden

Inaktivera inställningar som kan dra ur batteriet

Alltid på

Funktionen Alltid aktiv skärm förhindrar att klockans skärm blir mörk även när du inte använder den. Du kan förlänga klockans batteritid på Pixel Watch (endast 1:a generationen) genom att inaktivera den här funktionen.

Obs! Inställningen Alltid aktiv skärm är inaktiverad som standard på Pixel Watch.

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Skärm följt av inaktivera Alltid aktiv skärm.

Väck genom att luta

Inställningen Väck genom att luta väcker klockans skärm när du höjer handleden för att titta på klockan. Inaktivera den här funktionen om du vill förlänga klockans batteritid.

Obs! Inställningen Väck genom att luta är inaktiverad som standard på Pixel Watch.

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Rörelser följt av inaktivera Väck genom att luta.

Mobilläge (endast för mobildataanslutningar med LTE)

Om klockan förlorar laddningen för snabbt när den är ansluten till ett mobilnätverk kan du utöka den genom att ställa in mobilläget på Automatiskt (ansluter endast till mobilradio när det inte finns någon Bluetooth- eller wifi-anslutning) eller Av (mobilradio helt av).

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Anslutningföljt av Mobildataföljt av Mobildata.
  3. Tryck på Automatiskt eller Av.

Obs! När telefonen är både offline och mobilläget är inaktiverat går vissa funktioner inte att använda, som till exempel att ringa ett telefonsamtal.

Aktivera inställningar som sparar batteri

Batterisparläge

Obs! Om batterisparläget är aktiverat inaktiveras både Alltid aktiv skärm och Väck genom att luta.

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Batteri .
  3. Aktivera Batterisparläge.
  4. Tryck på OK.

Fullständig slummerfunktion

Den här funktionen är inte tillgänglig på Pixel Watch LTE med ett aktiverat mobilabonnemang från Verizon.

Med fullständig slummerfunktion inaktiveras automatiskt Pixel Watch-skärmen och alla modemradior (LTE, wifi, Bluetooth) när

• du inte har klockan på dig
  • klockan inte laddas
  • klockan har varit inaktiv i tio minuter.

Obs! När fullständig slummerfunktion är aktiverad fungerar inte nätverksåtkomst och funktioner som Hitta min enhet. De tar inte heller emot uppdateringar.

Läggdagsläget

Aktivera Läggdagsläget så att batteriet laddas ur mindre och aviseringar och andra störande moment tystas medan du sover. Anslutningar begränsas i Läggdagsläget.

GPS

1. Svep nedåt på Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Plats följt av Platsangivelsens exakthet följt av aktivera Förbättra platsangivelsens exakthet.

Obs! Pixel Watch och Pixel Watch 2 har åtta till tio timmars batteritid med kontinuerlig GPS-användning.

Andra tips för att maximera batteritiden

Minska skärmens tidsgräns

Spara batteritid genom att ställa in en tidsgräns för skärmen som försätter den i viloläge efter en viss tid eller inaktivitet. Ställ in en kortare tidsgräns så att klockan går in i viloläge oftare när du inte använder den.

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Skärm följt av Skärmens tidsgräns.
  3. Välj en kortare tidsgräns.
    1. Exempel: Välj 10 sekunder i stället för 30 sekunder (15 sekunder för Pixel Watch 2).

Ladda ned musik

Streaming av musik kan ladda ur batteriet snabbare. Ladda ned musik på Google Pixel Watch i stället.
1

Den maximala batteritiden är ungefärlig. Den baseras på tester som utfördes i Kalifornien i mitten av 2023 med hjälp av maskinvara och programvara i förproduktionsstadiet. Standardinställningarna användes med en genomsnittlig Pixel-användares batteriförbrukningsprofil under blandad användning av telefonsamtal, mobildata, viloläge och andra funktioner. Batteritiden beror på aktiverade funktioner, användning, miljö och flera andra faktorer. Vid användning av vissa funktioner minskar batteritiden. Den faktiska batteritiden kan vara kortare.