For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Spar strøm og forleng batterilevetiden for Google Pixel Watch

Batterilevetid

Et fulladet batteri på Pixel Watch 2 varer i opptil 24 timer med alltid-på-skjerm-funksjonen slått på.1

Et fulladet Pixel Watch-batteri varer i opptil 24 timer med alltid-på-skjerm-funksjonen slått av.

Batterilevetiden kan variere basert på faktorer som bruk, mobilnettverk og signalstyrke.

Batterilevetid og strømkrevende bruk

Noen aktiviteter bruker mer batteri enn andre. Se hvor lenge et fulladet batteri varer hvis du utfører disse aktivitetene:

Telefonsamtaler

• 2 timers taletid på LTE-nettverk

Trening

• 18 timers sporing av innendørstrening
  • 10 timers sporing av utendørstrening med GPS
  • 9 timers sporing av utendørstrening med GPS og LTE
  • 3 timers sporing av utendørs trening med GPS og LTE mens du lytter til nedlastet musikk fra YouTube Music

Avspilling av musikk

• 6 timers lytting til nedlastet musikk fra YouTube Music
  • 5 timers strømming av musikk fra YouTube Music via LTE

Spar strøm og forleng batterilevetiden

Slå AV innstillinger som kan tappe batteriet

Alltid-på-skjerm

Funksjonen alltid-på-skjerm hindrer at klokkeskjermen blir mørk – også når du ikke bruker den. Du kan forlenge batterilevetiden på Pixel Watch (bare 1. generasjon) ved å slå av denne funksjonen.

Merk: Pixel Watch leveres med alltid-på-skjerm-innstillingen slått av som standard.

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Skjerm og så slå av «alltid-på-skjerm».

Vipp for å vekke

Med Innstillingen «vipp for å vekke» vekkes klokkeskjermen når du hever håndleddet for å se på klokken. Du kan forlenge batterilevetiden ved å slå av denne funksjonen.

Merk: Vipp for å vekke-innstillingen er slått av som standard på Pixel Watch.

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Bevegelser og så slå av «Vipp for å vekke».

Mobilmodus (bare for LTE-tilkoblinger)

Hvis klokken tappes for batteristrøm for raskt når den er koblet til et mobilnettverk, kan du forlenge batterilevetiden ved å sette mobilmodusen til Automatisk (kobler bare til mobilradio når det ikke finnes noen Bluetooth- eller wifi-tilkobling) eller Av (mobilradio slås helt av).

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Tilkobling og så Mobil og så Mobil.
  3. Trykk på Automatisk eller Av.

Merk: Når telefonen er uten nett og mobilmodus er slått av, er det enkelte funksjoner du ikke kan bruke, for eksempel anropsfunksjonen.

Slå PÅ innstillinger som reduserer batteribruken

Batterisparing

Merk: Hvis Batterisparing er på, blir både «alltid-på-skjerm»- og «vipp for å vekke»-innstillingene slått av.

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Batteri .
  3. Slå på «Batterisparing».
  4. Trykk på OK.

Full Doze-modus

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Pixel Watch (LTE) med et aktivert mobilabonnement fra Verizon.

Med Full Doze-modus slås Pixel Watch-skjermen og alle modemradioer av automatisk (LTE, wifi, Bluetooth) hvis

• du ikke bruker klokken
  • klokken ikke lades
  • klokken har vært inaktiv i minst 10 minutter

Merk: Når Full Doze-modus er på, kommer ikke nettverkstilgang og funksjoner som Finn enheten min til å fungere. Klokken mottar heller ikke oppdateringer.

Sengetidsmodus

Slå på sengetidsmodus for å redusere batteribruken og dempe varsler og andre forstyrrelser mens du sover. Tilkoblingen blir begrenset i sengetidsmodus.

GPS

1. På Pixel Watch sveiper du ned og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Sted og så Google Posisjonsnøyaktighet og så slå på Forbedre posisjonsnøyaktigheten.

Merk: Pixel Watch og Pixel Watch 2 har 8–10 timers batterilevetid ved kontinuerlig GPS-bruk.

Andre tips for å maksimere batterilevetiden

Reduser perioden for automatisk skjermlås

Spar batteri ved å konfigurere en periode for automatisk skjermlås som setter klokkeskjermen i hvilemodus etter en angitt tidsperiode eller inaktivitet. Angi en kortere inaktivitetsperiode, slik at klokken går i hvilemodus raskere når du ikke bruker den.

1. Sveip ned på Google Pixel Watch og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Skjerm og så Automatisk skjermlås.
  3. Velg et kortere tidsavbrudd.
    1. For eksempel: Velg 10 sekunder i stedet for 30 sekunder (15 sekunder for Pixel Watch 2).

Last ned musikk

Strømming av musikk kan tappe batteriet raskere. Last ned musikk på Google Pixel Watch i stedet.
1

Maksimal batterilevetid er omtrentlig og basert på testing utført i California i USA i midten av 2023 på førproduksjonsversjoner av maskin- og programvaren ved bruk av standardinnstillinger med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk og en blanding av tale, data, hvilemodus og bruk av andre funksjoner. Batterilevetiden avhenger av hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Bruk av enkelte funksjoner reduserer batterilevetiden. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.