For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Løs problemer med lading av Google Pixel Watch

Hvis Pixel Watch-batteriet ikke lader eller ikke holder på strømmen etter at du har fulgt fremgangsmåten for å lade Google Pixel Watch, kan du prøve disse løsningene.

Trinn 1: Sjekk gjenværende batteristrøm

Du kan når som helst sjekke hvor mye batteri som er igjen på Pixel Watch.

1. Sveip ned på Google Pixel Watch.
  2. Finn batterinivået ved siden av Innstillinger .

Tips: Når klokken er slått av og har vært ladet i minst 10—30 minutter, trykker du på kroneknappen for å sjekke ladestatusen.

Tid på lader

(Pixel Watch 2)1

Tid på lader

(Pixel Watch)2

Ladeprosent

~30 minutter

~30 minutter 50 %
~43 minutter ~55 minutter 80 %
~75 minutter ~80 minutter 100 % (fulladet)

Trinn 2: Sørg for at du bruker en kompatibel lader

Pixel Watch: Hvis du bruker ladekabelen til en annen smartklokke eller reversert trådløs lading på Pixel-telefonen, lades ikke klokken. Det kan hende du ser et varsel som informerer om dette.

Lad klokken bare med den magnetiske USB-C-laderen som følger med klokken du har kjøpt.

Pixel Watch 2: Lad klokken bare med USB-C-hurtigladekabelen som følger med klokken du har kjøpt.

Trinn 3: Sjekk at laderen er koblet til

Du får et varsel hvis klokken ikke er riktig plassert på laderen.

1. Ta klokken helt av ladedokken.
  2. Legg klokken på dokken igjen.
    Merk: Pixel Watch 2-klokken må settes i riktig retning på dokken. Klokken lades ikke hvis den er plassert i feil retning på dokken. Sørg for at baksiden av klokken er ren, og at ladepinnene ikke sitter fast eller er skadet.
  3. Når du ser ladeprosenten på klokkeskjermen, vet du at problemet er løst.

Trinn 4: Oppdater fastvaren for Pixel Watch

Sørg for å oppdatere fastvaren for Pixel Watch.

Trinn 5: Se etter tegn på at klokken lades, på urskiven

Tips: Hvis klokken ikke har blitt ladet på over et døgn, kan det ta lengre tid enn vanlig før ladeskjermen vises på klokken.

Pixel Watch

1. Hvis du ikke ser noe på skjermen når du har plassert den riktig på en kompatibel lader, lar du klokken lade i 10 minutter til.

1. Vent i omtrent 1 minutt. Klokkeskjermen skal vise et lynikon, som i eksempelet nedenfor:

1. Vent i omtrent 2,5 minutter. På klokkeskjermen skal du kunne se en lav prosentverdi, som i eksempelet nedenfor.

1. Etter 5–15 minutter med lading trykker du lenge på kroneknappen på siden av urskiven for å slå på klokken. Da vises det hvite «G»-ikonet på skjermen.

1. Etter 7–16 minutter vises «G»-ikonet i farger for å indikere at klokken starter opp. Den fortsetter å lade.

Pixel Watch 2

1. Hvis du ikke ser noe på skjermen når du har plassert den riktig på en kompatibel lader, lar du klokken lade i 10 minutter til.

1. Vent i ca. 8 sekunder. Klokkeskjermen skal vise et lynikon, som i eksempelet nedenfor:

1. Vent i omtrent 35 sekunder. Trykk på kroneknappen på siden av urskiven for å se en lav prosentverdi, som i eksempelet nedenfor.

1. Etter 7 minutter vises «G»-ikonet i farger for å indikere at klokken starter opp. Den fortsetter å lade.

Trinn 6: Slå av Battery Defender-funksjonen

Battery Defender er en batteribeskyttelsesfunksjon på Pixel Watch som bidrar til å forlenge batteriets levetid ved å sette ladingen automatisk på pause hvis klokken har vært på ladedokken i 4 dager eller mer. Dette hindrer at batteriet er fulladet for lenge, noe som kan føre til tidlig svekkelse av batteriet. Hvis batteriprosenten blir værende på 80 %, uavhengig av hvor lenge den har blitt ladet, kan det hende du ser et varsel på skjermen om at Battery Defender er på.

For å lade klokken mer enn 80 % må du ta klokken av laderen og deretter legge den på den magnetiske ladedokken igjen. Da deaktiveres Battery Defender, og klokken kan lades helt opp.

1 Hastigheten for hurtiglading med kabel (opptil 2,5 watt) er basert på bruk av en USB-C®-kabel for hurtiglading koblet til et strømuttak med en 30 W adapter. De faktiske resultatene kan være langsommere. Ladehastigheten avhenger av en rekke faktorer, deriblant batteriets alder og omgivelsestemperaturen. Adaptere selges separat.

2 Basert på bruk av medfølgende lader med en 18 W-adapter koblet til et strømuttak. De faktiske resultatene kan være langsommere. Adaptere selges separat. Ladehastighet basert på testing med helt utladede enhetsbatterier. Ladetesting i midten av 2022 på førproduksjonsversjoner av maskin- og programvaren. Standardinnstillingene ble brukt, og enheten var slått på. Ladehastigheten avhenger av en rekke faktorer, deriblant bruken under lading, batteriets alder og omgivelsestemperaturen.