Varsel

For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Løs problemer med telefonanrop og tekstmeldinger på Pixel Watch

Hvis du har problemer med å sende og motta meldinger eller ringe og motta anrop, bør du sjekke at du oppfyller de nødvendige kravene for å ringe og motta anrop og sende og motta SMS-meldinger på Pixel Watch.

Kan ikke ringe

Du kan ringe med både Pixel Watch (LTE) og Pixel Watch (wifi). Hvis du har et LTE-operatørabonnement, kan du ringe uten å ha telefonen i nærheten. Med wifi-utgaven av Pixel Watch må du være tilkoblet telefonen via Bluetooth for å ringe.

1. Sjekk at alle trinnene ble fullført under konfigureringen.
  2. Sjekk tilkoblingen til Bluetooth og wifi eller LTE.

Følg veiledningen nedenfor for å kontrollere at klokken er tilkoblet:

Google Pixel Watch (LTE): Sjekk om du har en mobilklokke

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Tilkobling og så Mobil.

Hvis du ikke ser Mobil-innstillingen, har ikke klokken mobildekning. Du må ha LTE-utgaven av Google Pixel Watch for å få mobildekning på klokken. Du må bruke samme operatør for både klokken og telefonen.

Google Pixel Watch (wifi): Sjekk om du er koblet til Bluetooth

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Tilkobling og så Bluetooth og så slå på Bluetooth.
  3. Sørg for at telefonen i nærheten også er koblet til Bluetooth.

Kan ikke sende eller motta SMS-/MMS-meldinger

Merk: Google Pixel Watch synkroniserer tekstmeldinger med telefonen din, så den tilkoblede telefonen må være på nettet.

Mottar ikke varsler for tapte anrop

Hvis du har tapte anrop du ikke har mottatt varsler for, må du sørge for at anropsvarsler ikke er slått av.

1. Sveip ned fra toppen av skjermen på Google Pixel Watch.
  2. Sørg for at modusene som deaktiverer varsler, er slått av.