For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Løs problemer med telefonopkald og beskeder på Pixel Watch

Hvis du har problemer med at sende og modtage beskeder eller foretage og modtage opkald, skal du sørge for, at du opfylder kravene til at foretage og modtage telefonopkald og sende og modtage sms-beskeder på Pixel Watch.

Udgående telefonopkald kan ikke foretages

Både Pixel Watch LTE og Pixel Watch Wi-Fi kan foretage udgående telefonopkald. Hvis du har et LTE-mobilabonnement, kan du foretage opkald uden at have din telefon i nærheden. Pixel Watch Wi-Fi-versionen skal derimod have forbindelse til Bluetooth for at foretage et opkald.

1. Tjek, at alle trin blev fuldført under konfigurationen.
  2. Tjek din forbindelse til Bluetooth og Wi-Fi eller LTE.

Følg vejledningen nedenfor for at bekræfte, at dit ur er forbundet:

Google Pixel Watch LTE: Verificer, at du har et mobilur

1. På Google Pixel Watch skal du stryge nedad og derefter Trykke på Indstillinger .
  2. Tryk på Forbindelse og derefter Mobil.

Hvis du ikke kan se indstillingen Mobil, har dit ur ikke mobildækning. Du skal have et Google Pixel Watch med LTE for at få mobildækning på dit ur. Du skal bruge det samme mobilselskab til både dit ur og din telefontjeneste.

Google Pixel Watch Wi-Fi: Verificer, at du har forbindelse til Bluetooth

1. På Google Pixel Watch skal du stryge nedad og derefter Trykke på Indstillinger .
  2. Tryk på Forbindelse og derefter Bluetooth og derefter Aktivér Bluetooth.
  3. Sørg for, at din telefon er i nærheden og også har forbindelse til Bluetooth.

Du kan ikke sende eller modtage sms- og mms-beskeder

Bemærk! Google Pixel Watch synkroniserer sms-beskeder med din telefon, så din forbundne telefon skal være online.

Du modtager ikke notifikationer om ubesvarede opkald

Hvis du har ubesvarede opkald, som du ikke har fået notifikationer om, skal du sørge for, at du ikke har slået opkaldsnotifikationer fra.

1. På dit Google Pixel Watch skal du stryge nedad fra toppen af skærmen.
  2. Sørg for, at tilstande, der ignorerer notifikationer, er deaktiveret.