For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Automatisk insamling av säkerhetsmätvärden

Google samlar regelbundet in vissa säkerhetsmätvärden och viss enhetsinformation från alla produkter i Pixels ekosystem (t.ex. telefoner, surfplattor och klockor) för att identifiera, förhindra och åtgärda tekniska problem som kan påverka säkerheten på våra enheter. Informationen omfattar exempelvis

• batteristatus
  • temperaturförhållanden
  • status för sensorer och komponenter
  • fel och avstängningar
  • unika identifierare, t.ex. serienummer.

Informationen samlas in automatiskt från alla enheter och detta sker separerat från insamlingen av användnings- och diagnostikdata.