For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Automatisk innsamling av sikkerhetsberegninger

Google samler jevnlig inn visse sikkerhetsberegninger og enhetsinformasjon fra alle Pixel-produkter (f.eks. telefoner, nettbrett og klokker) for å oppdage, forebygge og håndtere tekniske problemer som kan påvirke sikkerheten til enhetene våre. Denne informasjonen inkluderer

• batteristatus
  • temperaturforhold
  • sensor- og komponentstatus
  • svikt og avslåing
  • unike identifikatorer, for eksempel serienumre

Denne informasjonen samles inn automatisk fra alle enheter og er ikke det samme som innsamling av bruks- og diagnostikkdata.