Notifikation

For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Automatisk indsamling af sikkerhedsmetrics

Google indsamler med jævne mellemrum visse sikkerhedsmetrics og enhedsoplysninger fra alle produkter i Pixel-økosystemet (f.eks. telefoner, tablets og ure) for at hjælpe med at registrere, forhindre og reagere på tekniske problemer, der kan påvirke sikkerheden for vores enheder. Disse oplysninger omfatter:

• Batteristatus
  • Temperaturforhold
  • Status for sensorer og komponenter
  • Fejl og nedlukninger
  • Unikke id'er som f.eks. serienumre

Disse oplysninger indsamles automatisk fra alle enheder og er ikke det samme som indsamling af brugs- og diagnostikdata.