For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Konfigurera och hantera Google Pixel Watch med mobilabonnemang

Google Pixel Watch 4G LTE:s funktioner

Google Pixel Watch 4G LTE

• har en direktanslutning till ditt mobilnätverk/abonnemang
  • har samma nummer som din telefon så att aviseringar och meddelanden är synkroniserade
    • Google Pixel Watch LTE behöver inte ett eget nummer. När du parkopplar telefonen och aktiverar 4G LTE-alternativet hos en kompatibel operatör delar klockan telefonnummer med telefonen.
  • gör det möjligt att lämna telefonen hemma och fortfarande ringa samtal och använda appar med klockan. Google Pixel Watch använder 4G LTE – den nuvarande standarden för smartklockor.

Hitta ditt eSIM-identifieringsnummer (EID)

Leta reda på ditt EID i menyn Anslutning.

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Anslutning följt av Mobildata följt av Status för SIM-kort.
  3. Ditt EID finns längst ned i menyn.

Lägga till Pixel Watch i mobilabonnemanget

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Anslutning följt av Mobildata.
  3. Kontrollera att statusen är .
  4. Öppna Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  5. Tryck på Mobilnätverk följt av Konfigurera en ny profil.
  6. Välj Konfigurera en ny profil via operatören.
  7. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på kontot hos operatören och slutföra konfigureringen.

Slutför konfigureringen genom att följa de här operatörsspecifika anvisningarna.

Australien

Region

Operatör

Konfigureringsinställningar

Australien

Telstra

Så här ansluter du klockan och telefonen

Kanada

Region

Operatör

Konfigureringsinställningar

Kanada

Klocka

Pixel watch cellular @ Bell

Kanada (endast Pixel Watch 2)

Rogers

Kontakta operatören för mer information

Kanada

Telus

Google Pixel Watch (LTE) : Telus

Kanada

Virgin

Pixel watch cellular @ Virgin

Danmark

Region

Operatör

Konfigureringsinställningar

Danmark (endast Pixel Watch 2)

Telenor

Kontakta operatören för mer information

Danmark (endast Pixel Watch 2)

Telia

Kontakta operatören för mer information

Frankrike

Region

Operatör

Konfigureringsinställningar

Frankrike

Orange

Kontakta operatören för mer information

Frankrike

SFR

Kontakta operatören för mer information

Tyskland

Region

Operatör

Konfigureringsinställningar

Tyskland

Vodafone

Smartklockor med Vertrag bestellen | Vodafone

Tyskland

Telekom

Zusatzkarten im Überblick: Unsere PlusKarten | Telekom

Tyskland

o2

eSIM Informationen: Alles zur „embedded SIM“ | o2

Tyskland

1&1

Kontakta operatören för mer information

Norge

Region

Operatör

Konfigureringsinställningar

Norge (endast Pixel Watch 2)

Telenor

Kontakta operatören för mer information

Norge (endast Pixel Watch 2)

Telia

Kontakta operatören för mer information

Norge (endast Pixel Watch 2)

Onecall

Kontakta operatören för mer information

Sverige

Region

Operatör

Konfigureringsinställningar

Sverige (endast Pixel Watch 2)

Telenor

Kontakta operatören för mer information

Sverige (endast Pixel Watch 2)

Telia

Kontakta operatören för mer information

Sverige (endast Pixel Watch 2)

Halebop

Kontakta operatören för mer information

Taiwan

Region

Operatör

Konfigureringsinstruktioner

Taiwan

Taiwan Mobile

One Number 服務介紹 - 台灣大哥大|Open Possible 能所不能

Förenade kungariket

Region

Operatör

Konfigureringsinstruktioner

Förenade kungariket

EE

Kontakta operatören för mer information

Förenade kungariket

Vodafone

Get Connected | Vodafone

Flytta en befintlig linje till en ny Pixel Watch eller byta ut en befintlig klocka

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Mobilnätverk följt av Konfigurera eller köp en prenumeration.

Följ anvisningarna på skärmen för ditt abonnemang. Kontakta operatören om du har fler frågor.

Jämför Bluetooth-/wifi- och 4G LTE-funktioner

Google Pixel Watch LTE: Ta emot sms och samtal, använd appar med mera utan att ha telefonen i närheten. SOS-larm1 fungerar på klockan även om telefonen inte är laddad.

Wifi för Google Pixel Watch: Telefonen måste vara i närheten eller inloggad på ett wifi-nätverk för att du ska kunna ringa eller ta emot samtal eller skicka och ta emot sms. Läs mer i What still works when you leave your phone behind.

Funktioner

Bluetooth/wifi

4G LTE

Registrerar all daglig aktivitet

Pulsmätning

Mer än 20 träningslägen

Fitbit Premium i sex månader ingår

Google Assistent

Snabb parkoppling

Ansluta trådlösa hörlurar

Google Wallet (Google Pay i Japan)

Ta emot meddelanden när telefonen är online

Spela upp nedladdad musik

Streama musik utan telefonen

Ta emot samtal och andra aviseringar utan telefonen

Ringa samtal utan telefonen

Obs! Tryck på sidoknappen bredvid kronan för fler appar och funktioner med både LTE och wifi.

Lös problem med LTE-aktivering

Om du har köpt en enhet tidigare och haft en inaktiv e-SIM-profil som aldrig raderades kan du ha problem med att aktivera LTE.

1. Se till att Google Pixel Watch är fulladdad och påslagen.
  2. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Anslutning följt av Mobildata följt av Status för SIM-kort.
  4. Om det redan finns en eSIM-profil återställer du eSIM-kortet genom att öppna Inställningar följt av Anslutning följt av Mobildata följt av Avancerat följt av Återställ eSIM-kortet. En del operatörer kräver att du ringer för att återaktivera eSIM.

Om du har aktiverat ett mobilabonnemang på Pixel Watch LTE men inte kan ansluta till mobilnätverket när klockan inte är parkopplad med telefonen startar du om Pixel Watch.

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på System följt av Starta om.

Stöd för internationell roaming på Pixel Watch 2 LTE

Pixel Watch 2 har stöd för roaming i alla regioner i EU, Förenade kungariket och APAC eller Nordamerika, men inte mellan dessa två regioner. Kontrollera dock med operatören om abonnemanget har stöd för internationell roaming via LTE innan du reser utomlands.

1. Svep nedåt på Google Pixel Watch och följt av tryck på Inställningar .
  2. Tryck på Anslutning följt av Mobildata.
  3. Aktivera dataroaming.

Om internationell roaming ska fungera på Pixel Watch 2 måste operatören ha stöd för VoLTE och roaming för klockan. Alla operatörer har inte stöd för internationell roaming på Pixel Watch 2, och täckningen i andra länder avgörs av operatören.

1 SOS-larm: För SOS-larm måste plats vara aktiverat och enheten måste ha 4G LTE-täckning eller en internetanslutning. SOS-larm är beroende av nätverksanslutning och andra faktorer. Funktionen är kanske inte tillförlitlig för kommunikation i nödsituationer eller tillgänglig i alla länder eller på alla språk. Mer information finns på g.co/pixelwatch/personalsafety.