For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Konfigurer og bruk Google Pixel Watch med et mobilabonnement

4G LTE-funksjoner for Google Pixel Watch

Dette gjelder for Google Pixel Watch 4G LTE:

• Den har en direkte tilkobling til mobilnettverket/-abonnementet ditt.
  • Den har samme nummer som telefonen din, slik at varslene og meldingene er helt synkroniserte.
    • Google Pixel Watch (LTE) trenger ikke en egen linje. Når du har koblet klokken til telefonen og aktivert 4G LTE-alternativet med en kompatibel operatør, har klokken samme mobiltelefonnummer som telefonen din.
  • Du kan legge igjen telefonen hjemme og fortsatt ringe og bruke apper med klokken. Google Pixel Watch bruker 4G LTE, som er den gjeldende standarden for smartklokker.

Finn identifikasjonsnummeret for eSIM-kortet ditt (EID)

Finn EID-nummeret ditt i Tilkobling-menyen.

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Tilkobling og så Mobil og så SIM-status.
  3. Du finner EID-nummeret nederst i denne menyen.

Legg til Pixel Watch i mobilabonnementet ditt

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Tilkobling og så Mobil.
  3. Bekreft at statusen er satt til .
  4. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  5. Trykk på Mobilnettverk og så Konfigurer en ny profil.
  6. Velg Konfigurer en ny profil via mobiloperatøren.
  7. Følg veiledningen på skjermen for å logge på kontoen din for operatørnettverket og gjøre ferdig konfigureringen.

Følg denne operatørspesifikke veiledningen for å fullføre konfigureringen

Australia

Region

Operatør

Konfigurasjonsveiledning

Australia

Telstra

Slik kobler du sammen klokken og telefonen

Canada

Region

Operatør

Konfigurasjonsveiledning

Canada

Bell

Mobilnett for Pixel Watch med Bell

Canada (bare Pixel Watch 2)

Rogers

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Canada

Telus

Google Pixel Watch (LTE) – Telus

Canada

Virgin

Mobilnett for Pixel Watch med Virgin

Danmark

Region

Operatør

Konfigurasjonsveiledning

Danmark (bare Pixel Watch 2)

Telenor

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Danmark (bare Pixel Watch 2)

Telia

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Frankrike

Region

Operatør

Konfigurasjonsveiledning

Frankrike

Orange

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Frankrike

SFR

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Tyskland

Region

Operatør

Konfigurasjonsveiledning

Tyskland

Vodafone

Smartwatches mit Vertrag bestellen | Vodafone

Tyskland

Telekom

Zusatzkarten im Überblick: Unsere PlusKarten | Telekom

Tyskland

o2

eSIM Informationen: Alles zur „embedded SIM“ | o2

Tyskland

1&1

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Norge

Region

Operatør

Konfigurasjonsveiledning

Norge (bare Pixel Watch 2)

Telenor

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Norge (bare Pixel Watch 2)

Telia

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Norge (bare Pixel Watch 2)

OneCall

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Sverige

Region

Operatør

Konfigurasjonsveiledning

Sverige (bare Pixel Watch 2)

Telenor

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Sverige (bare Pixel Watch 2)

Telia

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Sverige (bare Pixel Watch 2)

Halebop

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Taiwan

Region

Operatør

Konfigurasjonsveiledning

Taiwan

Taiwan Mobile

One Number 服務介紹 - 台灣大哥大|Open Possible 能所不能

Storbritannia

Region

Operatør

Konfigurasjonsveiledning

Storbritannia

EE

Kontakt operatøren for å få mer informasjon

Storbritannia

Vodafone

Koble til | Vodafone

Flytt et eksisterende nummer til en ny Pixel Watch, eller bytt ut en eksisterende klokke

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Mobilnettverkog såKonfigurer eller kjøp et abonnement.

Følg veiledningen på skjermen basert på operatørabonnementet ditt. Kontakt operatøren din hvis du har flere spørsmål.

Sammenlign funksjoner for Bluetooth/wifi og 4G LTE

Google Pixel Watch (LTE): Motta tekstmeldinger og anrop, bruk apper og mye mer uten at telefonen din er i nærheten. SOS-alarm1 fungerer på klokken selv om telefonen ikke er ladet.

Google Pixel Watch (wifi): Telefonen må være i nærheten eller logget på et wifi-nettverk for at du skal kunne ringe eller motta anrop eller sende og motta tekstmeldinger. Finn ut mer om hva som fortsatt fungerer når du ikke har telefonen med deg.

Funksjoner

Bluetooth/wifi

4G LTE

Aktivitetssporing hele dagen

Pulsmåling

Mer enn 20 treningsmoduser

6 måneder med Fitbit Premium er inkludert

Google Assistent

Rask sammenkobling

Koble til trådløse hodetelefoner

Google Wallet (Google Pay i Japan)

Motta meldinger når telefonen er tilkoblet

Spill av nedlastet musikk

Strøm musikk uten telefonen

Motta anrop og andre varsler uten telefonen

Ring uten telefonen

Merk: Trykk på sideknappen ved siden av kroneknappen for å se flere apper og funksjoner på både LTE- og wifi-utgaven.

Løs problemer med LTE-aktivering

Hvis du har kjøpt en enhet tidligere og har en inaktiv eSIM-kortprofil som aldri er blitt slettet, kan du få problemer med å aktivere LTE.

1. Lad Google Pixel Watch helt opp og slå den på.
  2. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på Tilkobling og så Mobil og så SIM-status.
  4. Hvis det finnes en eSIM-kortprofil, tilbakestiller du eSIM-kortet ved å gå til Innstillinger og så Tilkobling og så Mobil og så Avansert og så Tilbakestill eSIM-kortet. Enkelte operatører kan kreve at du ringer for å aktivere eSIM-kortet igjen.

Hvis du har aktivert et mobilabonnement på Pixel Watch LTE, men ikke kan koble til mobilnettverket når klokken ikke er koblet til telefonen, starter du Pixel Watch på nytt.

1. På Google Pixel Watch sveiper du  nedover og så trykk på Innstillinger  .
  2. Trykk på System og så Start på nytt.

Støtte for internasjonal roaming på Pixel Watch 2 LTE

Pixel Watch 2 har støtte for roaming overalt i EU, Storbritannia, Asia og Stillehavet og Nord-Amerika, men ikke mellom to av disse regionene. Men sjekk med operatøren din for å finne ut om abonnementet støtter internasjonal roaming via LTE, før du tar med klokken til utlandet.

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Tilkobling og så Mobil.
  3. Slå på Data-roaming.

For at internasjonal roaming skal fungere på Pixel Watch 2, må operatøren støtte VoLTE og roaming for Watch-klokken. Ikke alle operatører har støtte for internasjonal roaming på Pixel Watch 2, og dekning i andre land avhenger av operatøren din.

1 SOS-alarm: SOS-alarm krever at posisjon er slått på, samt en 4G LTE-tjeneste eller internettilkobling. SOS-alarm avhenger av nettverkstilkoblingen og andre faktorer. Funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, og den er kanskje ikke pålitelig som kommunikasjon i nødssituasjoner. Du finner mer informasjon på g.co/pixelwatch/personalsafety.