For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Een Google Pixel Watch met een mobiel abonnement instellen en beheren

4G LTE-functies van de Google Pixel Watch

De Google Pixel Watch 4G LTE:

• heeft een rechtstreekse verbinding met je mobiele netwerk of providerabonnement,
  • deelt een nummer met je telefoon, zodat meldingen en berichten worden gesynchroniseerd,
    • De Google Pixel Watch LTE heeft geen eigen lijn nodig. Nadat je de smartwatch aan je telefoon hebt gekoppeld en je de 4G LTE-optie hebt geactiveerd met een compatibele provider, heeft je smartwatch hetzelfde mobiele nummer als je telefoon.
  • zorgt ervoor dat je je telefoon thuis kunt laten terwijl je belt en apps gebruikt via je smartwatch. De Google Pixel Watch gebruikt 4G LTE, de huidige standaard voor smartwatches.

Het identificatienummer van je e-simkaart (EID) vinden

Je vindt je EID in het menu Connectiviteit.

1. Swipe omlaag op de Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  2. Tik op Connectiviteit en dan Mobiel en dan Simkaartstatus.
  3. Je EID staat onderaan dit menu.

De Pixel Watch toevoegen aan je mobiele abonnement

1. Swipe omlaag op de Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  2. Tik op Connectiviteit en dan Mobiel.
  3. Check of de status is ingesteld op Aan.
  4. Open de Google Pixel Watch-app Google Pixel Watch op je telefoon.
  5. Tik op Mobiel netwerk en dan Nieuw profiel instellen.
  6. Selecteer Nieuw profiel instellen via je mobiele provider.
  7. Volg de instructies op het scherm om in te loggen op het account van je provider en het instellen af te ronden.

Volg deze providerspecifieke instructies om het instellen af te ronden

Verenigde Staten

Regio

Provider

Instructies voor instellen

Verenigde Staten

AT&T

Google Pixel Watch (GWT9R) - Signaal en mobiele data - AT&T

Verenigde Staten

Google Fi

Je Google Pixel Watch gebruiken met Google Fi - Hulp bij Google Fi

Verenigde Staten

T-Mobile

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Verenigde Staten

Verizon

Google Pixel Watch - Mobiel abonnement toevoegen | Verizon

Verenigde Staten

Cellcom

Mobiele service activeren op je Google Pixel Watch

Verenigde Staten

CSpire

Interactieve tutorials voor je Google Pixel Watch

Verenigde Staten

UScellular

Apparaatactivering | Support | UScellular

Australië

Regio

Provider

Instructies voor instellen

Australië

Telstra

Je smartwatch en telefoon koppelen

Canada

Regio

Provider

Instructies voor instellen

Canada

Bell

Mobiele service voor Pixel Watch @ Bell

Canada (alleen Pixel Watch 2)

Rogers

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Canada

Telus

Google Pixel Watch (LTE): Telus

Canada

Virgin

Mobiele service voor Pixel Watch @ Virgin

Denemarken

Regio

Provider

Instructies voor instellen

Denemarken (alleen Pixel Watch 2)

Telenor

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Denemarken (alleen Pixel Watch 2)

Telia

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Frankrijk

Regio

Provider

Instructies voor instellen

Frankrijk

Orange

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Frankrijk

SFR

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Duitsland

Regio

Provider

Instructies voor instellen

Duitsland

Vodafone

Smartwatches mit Vertrag bestellen | Vodafone

Duitsland

Telekom

Zusatzkarten im Überblick: Unsere PlusKarten | Telekom

Duitsland

o2

eSIM Informationen: Alles zur „embedded SIM“ | o2

Duitsland

1&1

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Noorwegen

Regio

Provider

Instructies voor instellen

Noorwegen (alleen Pixel Watch 2)

Telenor

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Noorwegen (alleen Pixel Watch 2)

Telia

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Noorwegen (alleen Pixel Watch 2)

Onecall

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Zweden

Regio

Provider

Instructies voor instellen

Zweden (alleen Pixel Watch 2)

Telenor

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Zweden (alleen Pixel Watch 2)

Telia

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Zweden (alleen Pixel Watch 2)

Halebop

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Taiwan

Regio

Provider

Instructies voor instellen

Taiwan

Taiwan Mobile

One Number 服務介紹 - 台灣大哥大|Open Possible 能所不能

Verenigd Koninkrijk

Regio

Provider

Instructies voor instellen

Verenigd Koninkrijk

EE

Neem contact op met de provider voor meer informatie

Verenigd Koninkrijk

Vodafone

Get Connected | Vodafone

Een bestaande lijn naar een nieuwe Pixel Watch overzetten of een bestaande smartwatch vervangen

1. Swipe omlaag op de Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  2. Tik op Mobiel netwerk en dan Instellen of abonnement kopen.

Volg de instructies op het scherm voor jouw providerabonnement. Neem contact op met je provider als je nog vragen hebt.

Functies van bluetooth/wifi en 4G LTE vergelijken

Google Pixel Watch (LTE): Je kunt onder andere tekstberichten krijgen, gebeld worden en apps gebruiken zonder dat je telefoon in de buurt is. SOS1 werkt op je smartwatch, zelfs als je telefoon niet is opgeladen.

Google Pixel Watch (wifi): Je telefoon moet in de buurt zijn of zijn ingelogd op een wifi-netwerk om te bellen of gebeld te worden en om tekstberichten te sturen of te krijgen. Vind hier meer informatie over wat werkt als je je telefoon niet bij je hebt.

Functies

Bluetooth/wifi

4G LTE

Registratie van dagelijkse activiteit

Hartslagmeting

Meer dan 20 trainingsmodi

Inclusief 6 maanden Fitbit Premium

Google Assistent

Snel koppelen

Verbinden met draadloze koptelefoon

Google Wallet (Google Pay in Japan)

Berichten krijgen als je telefoon online is

Gedownloade muziek afspelen

Muziek streamen zonder je telefoon

Gesprekken en andere meldingen ontvangen zonder je telefoon

Bellen zonder je telefoon

Opmerking: Druk op de zijknop naast de kroon voor meer apps en functies via LTE en wifi.

Problemen met de LTE-verbinding oplossen

Als je in het verleden een apparaat hebt gekocht en een inactief e-simkaartprofiel hebt dat nooit is verwijderd, kun je problemen hebben als je verbinding wilt maken met LTE.

1. Laad je Google Pixel Watch helemaal op en zet deze aan.
  2. Swipe omlaag op de Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  3. Tik op Connectiviteit en dan Mobiel en dan Simkaartstatus.
  4. Als er een bestaand e-simkaartprofiel is, reset je de e-simkaart via Instellingen en dan Connectiviteit en dan Mobiel en dan Geavanceerd en dan E-simkaart resetten. Sommige providers moeten gebeld worden om de e-simkaart opnieuw te activeren.

Als je een mobiel abonnement hebt aangezet op je Pixel Watch LTE, maar geen verbinding met het mobiele netwerk kunt maken als je smartwatch niet aan je telefoon gekoppeld is, start je de Pixel Watch opnieuw op.

1. Swipe omlaag op de Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen  .
  2. Tik op Systeem en dan Opnieuw opstarten.

Internationale roaming-ondersteuning voor de Pixel Watch 2 LTE

De Pixel Watch 2 ondersteunt roaming binnen elke regio van de EU, het Verenigd Koninkrijk en APAC of Noord-Amerika, maar niet tussen deze 2 regio's. Neem contact op met je provider om na te gaan of je abonnement internationale LTE-roaming ondersteunt voordat je met je smartwatch naar het buitenland gaat.

1. Swipe omlaag op de Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  2. Tik op Connectiviteit en dan Mobiel.
  3. Zet Dataroaming aan.

Internationale roaming werkt alleen op je Pixel Watch 2 als je provider VoLTE en roaming ondersteunt voor je smartwatch. Niet alle providers ondersteunen internationale roaming op de Pixel Watch 2 en de dekking in andere landen wordt bepaald door je provider.

1 SOS: Voor SOS moet de locatie aanstaan en heb je een 4G LTE-service of een internetverbinding nodig. SOS is afhankelijk van de netwerkverbinding en andere factoren, waardoor de functie misschien niet betrouwbaar is voor noodcommunicatie. Ook is die misschien niet in alle landen of talen beschikbaar. Ga naar g.co/pixelwatch/personalsafety voor meer informatie.