For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Still inn alarmer og administrer varsler på Google Pixel Watch

Finn ut hvordan du stiller inn og redigerer alarmer, administrerer varsler og velger varselmoduser via de tilhørende ikonene.

For å få veiledning om hvordan du endrer andre Pixel Watch-innstillinger, for eksempel tilpasning av urskiven, kan du gå til Endre urskiven, bakgrunnen og andre innstillinger på Pixel Watch.

Administrer alarmer og varsler

Still inn en alarm

1. Trykk på sideknappen ved siden av kroneknappen på Google Pixel Watch.
  2. Sveip opp for å se alle appene.
  3. Trykk på Alarm.
  4. Trykk på Legg til .
  5. Angi et klokkeslett og så trykk på Bekreft .

Når alarmen er opprettet, vises den på alarmskjermen.

Rediger en alarm

Endre en alarm for å

• endre alarmtiden
  • endre hvor ofte alarmen går
  • slå alarmvibreringen på eller av
  • slå alarmlyden av eller på
  • slette alarmen helt
  1. Trykk på sideknappen ved siden av kroneknappen på Google Pixel Watch.
  2. Sveip opp for å se alle appene.
  3. Trykk på Alarm.
  4. Trykk på alarmen du vil endre. Herfra kan du endre alarminnstillingene.

Synkroniser alarmer

Kopier telefonalarmene ved å synkronisere dem til Pixel Watch 2. Hvis du synkroniserer telefonen og Pixel Watch 2, kan begge enhetene varsle deg om hver alarm.

1. Åpne Klokke Klokke på telefonen.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Slå på Alarmsynkronisering.
  4. Velg klokken din og trykk på Synkroniser.

Trykk på Alarmen ringer på for å velge Tilpasset ringing eller Klokke og telefon.

Løs problemer med alarmsynkronisering

Hvis alarmene på klokken og telefonen ikke synkroniseres som de skal, må du kontrollere at operativsystemet på begge enhetene er oppdatert til den nyeste versjonen, og at Klokke-appen på begge enhetene også er oppdatert.

Konfigurer varsler

Konfigurer app- og telefonvarslene du vil motta på Pixel Watch.

Be seerne om å slå på varsler.

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Trykk på Varsler under «Innstillinger».
  3. Trykk på en klokke- eller telefonapp i listen for å slå varsler av eller på.

Slå varsellyder av eller på

1. Åpne Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Trykk på Varsler under «Innstillinger».
  3. Trykk på Ignorer varsler.
  4. Trykk på en innstilling i listen for å slå lyden eller vibreringen av eller på.

Problemer med varsler og hvordan du løser dem

Kontroller innstillingene

Innstillinger på Android-telefonen

Innstilling og beskrivelse Løsning
Telefonvarsler for Pixel Watch-appen er slått av. Gå til telefoninnstillingene, og slå på varsler for Pixel Watch-appen.
Telefonvarsler for Pixel Watch-appen er satt til lydløs. Gå til telefoninnstillingene, og slå av stillemodus for Pixel Watch-appen.

Innstillinger i Google Pixel Watch-appen Google Pixel Watch på telefonen.

Innstilling og beskrivelse Løsning
Varsler i Pixel Watch-appen er ikke slått på i innstillingene. I Pixel Watch-appen går du til Varsler og så Ignorer varsler. Sørg for at innstillingen Skjul lydløse varsler er slått av.
Varsler for Pixel Watch-appen er satt til lydløs på telefonen, og lydløse varsler er skjult i Pixel Watch-appen. I Pixel Watch-appen går du til Klokkeinnstillinger og så Lyd og vibrering. Sørg for at innstillingen Skjul lydløse varsler er slått av.

Varsler du mottar når du bruker telefonen, vises ikke på klokken hvis de er satt til Kutt lyden.

I Pixel Watch-appen går du til Varsler og såIgnorer varsler og sørger for at Kutt lyden er slått på.

Varsler-innstillingen under «Klokke» er slått av.

Innstillinger på Google Pixel Watch

Innstilling og beskrivelse Løsning

Varsler er satt til lydløse når du ikke bruker klokken.

På Pixel Watch går du til Innstillinger og så Vibrasjon og så Kutt lyden til klokken når du ikke har den på deg, og sørg for at innstillingen er slått av.

Disse modusene er slått på, og derfor er varsler deaktivert:

• Leggetid
  • Ikke forstyrr
  • Kinomodus

Sveip ned på urskiven på Pixel Watchog så sørg for at modusene Leggetid, Ikke forstyrr og Kino er slått av.

Merk: Ikoner som er slått av, har mørk bakgrunn.

Sjekk tilkoblingen din

Hvis du ikke mottar varsler, må du sjekke at Pixel Watch er koblet til Bluetooth eller wifi, eller at du har en LTE-kompatibel klokke.
Viktig: Telefonen som er koblet til klokken, må være slått på for å motta varsler.
Kontroller at du er koblet til Bluetooth og wifi:
  1. Sveip ned på Google Pixel Watch og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Tilkobling og så Bluetooth og så slå på Bluetooth.
  3. Sveip til høyre for å gå tilbake til en meny, og trykk på Wifi og så slå på Wifi.

Hvis du får en feilmelding om nettverkstilkobling, kan du løse problemer med å koble til wifi.

Hvis du ikke bruker Bluetooth eller wifi, bør du sjekke at klokken har et LTE-abonnement:

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på Tilkobling og så Mobil.

Velg varselmoduser

Velg en varselmodus for å sette flere varsler på pause samtidig. Sveip ned fra toppen av Google Pixel Watch-skjermen og trykk på et ikon for å bytte raskt til en av følgende moduser:

Flymodus

Slår av alle radioer på klokken: Bluetooth, wifi, LTE, GPS/GNSS. Du kan slå på hver av disse hver for seg.

Kinomodus

Slår av skjermen midlertidig og demper varsler og innkommende anrop.

Ikke forstyrr

Slår av alle varsler og kutter lyden for innkommende anrop. Trykk og hold inne for å konfigurere unntak for prioriterte og gjentatte anrop, alarmer og lyd fra medier.

Merk: Trykk lenge på dette ikonet og hold det inne for å konfigurere unntak for prioriterte og gjentatte anrop, alarmer og lyder fra medier.

Batterisparing

Slår av innstillingene Alltid-på-skjerm og Vipp for å vekke.

Berøringslås

Slår av muligheten for å navigere på skjermen med berøring.

Sengetidsmodus

Slår av alle varsler unntatt alarmer og prioriterte og gjentatte anrop. Pixel Watch 2 begrenser datatilkoblingen mens du sover.