For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Wekkers instellen en meldingen beheren op de Google Pixel Watch

Vind hier hoe je wekkers instelt en bewerkt, meldingen beheert en meldingsmodi instelt via de betreffende iconen.

Ga naar De wijzerplaat, achtergrond en andere instellingen op de Pixel Watch wijzigen voor instructies over hoe je andere instellingen van de Pixel Watch wijzigt, zoals de wijzerplaat aanpassen.

Wekkers en meldingen beheren

Een wekker zetten

1. Druk op de zijknop naast de kroon van je Google Pixel Watch.
  2. Swipe omhoog om alle apps te tonen.
  3. Tik op Wekker.
  4. Tik op Toevoegen .
  5. Stel een tijd in en dan tik op Bevestigen .

Nadat je wekker is ingesteld, staat het op het wekkerscherm.

Een wekker bewerken

Je kunt een wekker bewerken om het volgende te doen:

• De wekkertijd wijzigen
  • Wijzigen hoe vaak de wekker afgaat
  • De trilfunctie van de wekker aan- of uitzetten
  • Het wekkergeluid aan- of uitzetten
  • De wekker helemaal verwijderen
  1. Druk op de zijknop naast de kroon van je Google Pixel Watch.
  2. Swipe omhoog om alle apps te tonen.
  3. Tik op Wekker.
  4. Tik op de wekker die je wilt bewerken. Hier kun je de instellingen van de wekker wijzigen.

Wekkers synchroniseren

Kopieer de wekkers van je telefoon door ze te synchroniseren met je Pixel Watch 2. Als je je telefoon en Pixel Watch 2 synchroniseert, kunnen beide apparaten je bij elke wekker een melding geven.

1. Open Klok Klok op je telefoon.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Zet Wekker synchroniseren aan.
  4. Selecteer je smartwatch en tik op Synchroniseren.

Tik op Wekker gaat op en kies Adaptief afgaanof Smartwatch en telefoon.

Problemen met wekkersynchronisatie oplossen

Als de alarmen op je smartwatch en telefoon niet goed synchroniseren, check je of het besturingssysteem van beide apparaten is geüpdatet naar de nieuwste versie en of de Klok-app op beide apparaten ook up-to-date is.

Meldingen instellen

Stel de app- en telefoonmeldingen in die je op de Pixel Watch wilt krijgen.

Meldingen aanzetten

1. Open de Google Pixel Watch-app Google Pixel Watch op je telefoon.
  2. Tik onder Instellingen op Meldingen.
  3. Tik in de lijst op een smartwatch- of telefoon-app om de bijbehorende meldingen aan of uit te zetten.

Meldingsgeluiden aan- of uitzetten

1. Open de Google Pixel Watch-app Google Pixel Watch op je telefoon.
  2. Tik onder Instellingen op Meldingen.
  3. Tik op Geluid van meldingen uitzetten.
  4. Tik in de lijst op een dempingsinstelling om het geluid of de trilfunctie aan of uit te zetten.

Problemen met meldingen en hoe je ze kunt oplossen

Je instellingen checken

Instellingen op je Android-telefoon

Instelling en beschrijving Oplossing
Telefoonmeldingen voor de Pixel Watch-app staan uit. Zet in de instellingen van je telefoon meldingen aan voor de Pixel Watch-app.
Telefoonmeldingen voor de Pixel Watch-app staan op stil. Ga naar de instellingen van je telefoon en zet de stille modus uit voor de Pixel Watch-app.

Instellingen in de Google Pixel Watch-app Google Pixel Watch op je telefoon

Instelling en beschrijving Oplossing
Meldingen van de Pixel Watch-app staan niet aan in de instellingen. Ga in de Pixel Watch-app naar Meldingen en dan Geluid van meldingen uizetten. Zorg dat de instelling Stille meldingen verbergen uitstaat.
Meldingen voor de Pixel Watch-app staan op stil op je telefoon en stille meldingen zijn verborgen in de Pixel Watch-app. Ga in de Pixel Watch-app naar Voorkeuren smartwatch en dan Geluid en trillen. Zorg dat de instelling Stille meldingen verbergen uitstaat.

Meldingen die je krijgt terwijl je je telefoon gebruikt, worden niet op je smartwatch getoond als ze zijn ingesteld op Geluid uitzetten.

Ga in de Pixel Watch-app naar Meldingen en danGeluid van meldingen uitzetten en zorg dat de instelling Geluid van meldingen

uitzetten onder Smartwatch uitstaat.

Instellingen op de Google Pixel Watch

Instelling en beschrijving Oplossing

Meldingen worden op stil gezet als je je smartwatch niet draagt.

Ga op je Pixel Watch naar Instellingen en dan Trillen en dan Smartwatch op stil zetten als je deze niet draagt en zorg dat deze instelling uitstaat.

De volgende modi staan aan waardoor meldingen uitstaan:

• Bedtijd
  • Niet storen
  • Theatermodus

Swipe op je Pixel Watch omlaag over de wijzerplaat en dan zorg dat de iconen voor Bedtijd, Niet storen en Theatermodus uitstaan.

Opmerking: Uitgezette iconen hebben een donkere achtergrond.

Je verbinding checken

Als je geen meldingen krijgt, check je of je Pixel Watch is verbonden met bluetooth of wifi en of je een smartwatch met LTE hebt.
Belangrijk: De telefoon die aan je smartwatch is gekoppeld, moet aanstaan om meldingen te krijgen.
Check of je verbinding hebt met bluetooth en wifi:
  1. Swipe omlaag op de Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  2. Tik op Connectiviteit en dan Bluetooth en dan zet Bluetooth aan.
  3. Swipe naar rechts om terug te gaan naar het vorige menu en tik op Wifi en dan zet Wifi aan.

Als je een fout over de netwerkverbinding krijgt, kun je problemen met de wifi-verbinding oplossen.

Als je geen bluetooth of wifi gebruikt, check je of je smartwatch een LTE-abonnement heeft:

1. Swipe omlaag op de Google Pixel Watch en dan tik op Instellingen .
  2. Tik op Connectiviteit en dan Mobiel.

Meldingsmodi instellen

Selecteer een meldingsmodus om meerdere meldingen tegelijk te onderbreken. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het Google Pixel Watch-scherm en tik op een icoon om snel over te schakelen naar:

Vliegtuigmodus

Hiermee worden alle radiozenders op je smartwatch uitgezet: bluetooth, wifi, LTE, gps/GNSS. Je kunt deze opties afzonderlijk aanzetten.

Theatermodus

Hiermee wordt het scherm tijdelijk uitgezet en worden meldingen en inkomende gesprekken onderdrukt.

Niet storen

Hiermee zet je alle meldingen uit en zet je inkomende gesprekken op stil. Houd ingedrukt om uitzonderingen te maken voor prioriteits- en terugkerende bellers, wekkers en mediageluiden.

Opmerking: Houd je vinger lang op dit icoon om uitzonderingen te maken voor prioriteits- en terugkerende bellers, wekkers en mediageluiden.

Batterijbesparing

Hiermee zet je de instellingen Scherm dat altijd actief is en Kantelen om te activeren uit.

Aanraakvergrendeling

Hiermee zet je de mogelijkheid uit om op het scherm te navigeren door het aan te raken.

Bedtijdstand

Hiermee zet je alle meldingen uit, behalve wekkers en prioriteits- en terugkerende bellers. De Pixel Watch 2 beperkt de dataverbinding in de slaapstand.