For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Installer og oppdater apper på Google Pixel Watch

Forhåndsinstallerte apper på Pixel Watch

Google Pixel Watch leveres med forhåndsinstallerte apper som Fitbit, Google Assistent, Telefon og SMS-meldinger. Flere apper kan lastes ned når du oppdaterer til Wear OS 4.

Google Pixel Watch 2 har flere apper forhåndsinstallert, som Kalender, Fitbit, Google Wallet, Google Maps, YouTube Music med mer.

Finn og installer apper på Pixel Watch

Trykk på sideknappen ved siden av kroneknappen på Pixel Watch for å finne apper og funksjoner som er tilgjengelige på LTE- og wifi-versjonene av Pixel Watch. Apper og funksjoner varierer avhengig av enhet og region.

Installer apper fra Google Play-butikken på Google Pixel Watch.

1. Trykk på kroneknappen på Google Pixel Watch.
  2. Trykk på Play Butikk Google Play.
  3. Velg en kategori, eller trykk på Søk Søk.
  4. Velg appen du vil installere, og trykk på Installer.

Hold Pixel Watch-programvaren og -appene oppdatert

For å få den beste opplevelsen med Google Pixel Watch må du oppdatere systemprogramvaren og appene på klokken og telefonen. Hvis du holder telefonen, klokken og appen oppdatert, kan du forebygge og løse sammenkoblingsproblemer og appfeil.

Dette kan du forvente under appoppdateringer

Oppdateringene er vanligvis ferdige på under en time. Når installasjonen starter, kan du se på Google Pixel Watch-skjermen at oppdateringen forberedes, at klokken starter på nytt og at oppdateringen installeres. Pixel Watch kan ikke brukes i denne perioden.

For å få den beste oppdateringsopplevelsen bør Pixel Watch være

• på laderen
  • ladet til minst 50 %
  • koblet til wifi

Merk: Hvis batterinivået er under 50 %, sjekker Google Pixel Watch batteristatusen med jevne mellomrom og installerer automatisk når batteriet kommer over 50 %.

Hvis en oppdatering tar mer enn en time, kan du lese hvordan du løser problemer med oppdatering av Pixel Watch.

Slik finner du programvareversjonen for Pixel Watch

Du kan se om programvaren på Pixel Watch er utdatert, ved å finne programvareversjonen på Pixel Watch. I disse innstillingene finner du også modellnummeret, serienummeret og flere detaljer om klokken.

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på System og så Om.

Slik oppdaterer du telefonen

Hold telefonen oppdatert, slik at Google Pixel Watch kan kobles til den. Sjekk og oppdater Android-versjonen din.

Slik oppdaterer du Pixel Watch

1. På Google Pixel Watch sveiper du nedover og så trykk på Innstillinger .
  2. Trykk på System og så Systemoppdateringer. Google Pixel Watch ser etter tilgjengelige oppdateringer. Pixel Watch kan ikke brukes i denne perioden.
  3. Når installasjonen er fullført, starter Pixel Watch på nytt. For å sjekke det gjeldende delversjonsnummeret og det gjeldende nivået av sikkerhetsoppdatering for Android, gå til Innstillinger og så System og så Om og så Versjoner og så Delversjonsnummer.

Slik oppdaterer du Pixel Watch-appen på telefonen

Oppdater Google Pixel Watch-appen på telefonen, slik at klokken og telefonen forblir sammenkoblet. På den måten har du hele tiden tilgang til de nyeste funksjonene.

1. Åpne Google Play Butikk Google Play på telefonen.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer apper og enheter og så Tilgjengelige oppdateringer. Hvis det finnes en tilgjengelig oppdatering for Google Pixel Watch, vises den her.
  4. Trykk på Oppdater ved siden av «Google Pixel Watch».

For å oppdatere Google Play Butikk og Google Pixel Watch-appen automatisk, gå til Slik oppdaterer du Play Butikk og apper på Android-enheter.

Slik oppdaterer du appene på Google Pixel Watch

1. Trykk på kroneknappen på Google Pixel Watch.
  2. Trykk på Play Butikk Google Play og så Administrer apper og så Oppdater alle.

Løs problemer med oppdatering av Pixel Watch

Hvis Google Pixel Watch ikke oppdateres, kan du prøve denne løsningen:

1. Trykk og hold på både kroneknappen og sideknappen på Google Pixel Watch i 20 sekunder.
  2. Vent til omstarten av Pixel Watch er fullført.
  3. Gå til Innstillinger og så Tilkobling og så Bluetooth og så Slå av Bluetooth.
  4. Gå til Innstillinger og så Tilkobling og så Wifi og så Slå på Wifi.
  5. Gå til Innstillinger og så System og så Systemoppdateringer.

For å se etter ventende oppdateringer manuelt, gå til Innstillinger og så System og så Systemoppdateringer.