For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Ladda Google Pixel Watch

Läs mer om hur du sparar energi och förlänger batteritiden för Google Pixel Watch.

Tips! Om klockan inte laddas trots att du har följt anvisningarna nedan kan du åtgärda en Google Pixel Watch som inte laddas.

Google Pixel Watch 2

Litiumjonbatteriet i Pixel Watch 2 räcker i upp till 24 timmar på en full laddning1. Klockan räcker en hel dags användning med en 75-minuters laddning.

Steg 1: Använd USB-C-kabeln för snabbladdning som följde med klockan

Kontrollera att du använder USB-C-kabeln för snabbladdning som medföljde köpet för att ladda Pixel Watch 2.

Steg 2: Anslut kabeln till en strömkälla

Anslut USB-C-kabeln för snabbladdning till en kompatibel strömkälla eller adapter (säljs separat). Anslut sedan adaptern till ett eluttag.

Steg 3: Placera klockan i dockningsstationen för USB-C-kabeln för snabbladdning

Lägg klockans baksida på dockningsstationen i änden av USB-C-kabeln för snabbladdning på en plan yta.

Obs: Klockan passar endast på ett sätt i dockan. Kronan ska vara placerad mot laddningskabeln.

Steg 4: Kontrollera skärmen på Pixel Watch 2 för att se till att den laddas

När Pixel Watch 2 sitter ordentligt i dockningsstationen uppdateras skärmen på Pixel Watch 2 så att du ser hur mycket som har laddats i procent, datum och tid. Det här betyder att klockan laddas korrekt.

Tips! När klockan är avstängd och har laddats i minst 10 till 30 minuter trycker du på kronan för att kontrollera laddningsstatusen.

Steg 5: Ta reda på hur lång tid du ska vänta om skärmen på Pixel Watch 2 inte börjar laddas direkt

Om du inte har laddat klockan på ett tag kan det ta längre tid innan klockans skärm startar. Bilderna nedan visar hur lång tid det tar innan varje klockskärm visas.

Tid på laddaren

Urtavlans skärm

Kostnadsfri

Cirka åtta sekunder

Cirka 35 sekunder (när du trycker på kronan)

Cirka sju minuter

Google Pixel Watch

Litiumjonbatteriet i Pixel Watch räcker i upp till 24 timmar på en full laddning2 med alltid aktiv skärm inaktiverat. Klockan räcker för en hel dags användning med 110 minuters laddning.

Steg 1: Använd den magnetiska USB-C-laddningskabeln som följde med klockan

Kontrollera att du använder den magnetiska USB-C-laddningskabeln som följde med vid köpet för att ladda Pixel Watch.

Steg 2: Anslut kabeln till en strömkälla

Anslut den magnetiska USB-C-laddningskabeln till Pixel Watch till en kompatibel strömkälla eller adapter (säljs separat). Anslut sedan adaptern till ett eluttag.

Steg 3: Lägg klockan på dockningsstationen för den magnetiska USB-C-laddningskabeln

Lägg klockans baksida på dockningsstationen i änden av den magnetiska USB-C-laddningskabeln på en plan yta.
Image of a Pixel Watching Charging Dock

Steg 4: Kontrollera att Pixel Watch-skärmen laddas

När Pixel Watch sitter ordentligt i dockningsstationen uppdateras skärmen på Pixel Watch så att du ser hur mycket som har laddats i procent, datum och tid. Det här betyder att klockan laddas korrekt.
Tips! När klockan är avstängd och har laddats i minst 10 till 30 minuter trycker du på kronan för att kontrollera laddningsstatusen.

Steg 5: Ta reda på hur lång tid du ska vänta om skärmen på Pixel Watch (1:a generationen) inte börjar laddas direkt

Bilderna nedan visar hur lång tid det tar innan varje klockskärm visas.

Obs! Om klockan inte har laddats på över ett dygn kan det ta längre tid än vanligt innan laddningsskärmen visas. Om klockan inte visar något på skärmen efteråt ser du till att du använder den medföljande laddaren och att klockan sitter ordentligt i laddaren. Vänta sedan i minst ytterligare tio minuter medan klockan laddas.

Tid på laddaren

Urtavlans skärm

Kostnadsfri

Cirka en minut

Cirka två och en halv minut

Efter 5 till 15 minuter

Efter 7 till 16 minuter

1 Den maximala batteritiden är ungefärlig. Den baseras på tester som utfördes i Kalifornien i mitten av 2023 med hjälp av maskinvara och programvara i förproduktionsstadiet. Standardinställningarna användes med en genomsnittlig Pixel-användares batteriförbrukningsprofil under blandad användning av telefonsamtal, mobildata, viloläge och andra funktioner. Batteritiden beror på aktiverade funktioner, användning, miljö och flera andra faktorer. Vid användning av vissa funktioner minskar batteritiden. Den faktiska batteritiden kan vara kortare.

2 Den maximala batteritiden är ungefärlig och baseras på testning med hjälp av maskinvara och programvara för förproduktion. Laddningstiderna är ungefärliga. Vid användning av vissa funktioner minskar batteritiden. Batteritiden beror på aktiverade funktioner, användning, miljö och flera andra faktorer. Den faktiska batteritiden kan vara kortare.