For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Lad Google Pixel Watch

Finn ut mer om hvordan du sparer strøm og forlenger batterilevetiden for Google Pixel Watch.

Tips: Hvis klokken fortsatt ikke lader når du har fulgt fremgangsmåten nedenfor, kan du se hvordan du løser problemer med lading av Google Pixel Watch.

Google Pixel Watch 2

Litium-ion-batteriet på Pixel Watch 2 varer i opptil 24 timer når det lades helt opp1. Klokken varer hele dagen med en ladeøkt på 75 minutter.

Trinn 1: Bruk USB-C-hurtigladekabelen som følger med klokken

Sørg for å bruke USB-C-hurtigladekabelen som fulgte med i esken, til å lade Pixel Watch 2.

Trinn 2: Koble kabelen til en strømkilde som kobles til en stikkontakt

Koble USB-C-hurtigladekabelen til en kompatibel strømkildeport eller adapter (selges separat). Koble deretter adapteren til et strømuttak.

Trinn 3: Legg klokken på dokken til USB-C-hurtigladekabelen

På en flat overflate legger du klokken, med baksiden vendt ned, på dokken i enden av USB-C-hurtigladekabelen.

Merk: Klokken må settes i riktig retning på dokken. Kroneknappen skal være vendt mot ladekabelen.

Trinn 4: Sjekk skjermen på Pixel Watch 2 for å forsikre deg om at den lades

Når Pixel Watch 2 er plassert riktig på ladedokken, oppdateres skjermen på Pixel Watch 2 slik at den viser ladeprosent, dato og klokkeslett. Dette indikerer at klokken lades.

Tips: Når klokken er slått av og har vært ladet i minst 10–30 minutter, trykker du på kroneknappen for å sjekke ladestatusen.

Trinn 5: Vit hvor lenge du må vente hvis skjermen på Pixel Watch 2 ikke viser at klokken lader umiddelbart

Hvis du ikke har ladet klokken på en stund, kan det ta lengre tid før klokkeskjermen starter opp. Bildene nedenfor viser hvor lang tid det tar før hver klokkeskjerm vises.

Tid på lader

Klokkeskjerm

Ingen opplading

Omtrent 8 sekunder

Omtrent 35 sekunder (når du trykker på kroneknappen)

Omtrent 7 minutter

Google Pixel Watch

Litium-ion-batteriet på Pixel Watch varer i opptil 24 timer når det lades helt opp2, med alltid-på-skjerm slått av. Klokken varer hele dagen med en lading på 110 minutter.

Trinn 1: Bruk den magnetiske USB-C-ladekabelen som følger med klokken

Sørg for å bruke den magnetiske USB-C-ladekabelen som fulgte med i esken, til å lade Pixel Watch.

Trinn 2: Koble kabelen til en strømkilde som kobles til en stikkontakt

Koble den magnetiske USB-C-ladekabelen for Pixel Watch til en kompatibel strømkildeport eller adapter (selges separat). Koble deretter adapteren til et strømuttak.

Trinn 3: Legg klokken på dokken til den magnetiske USB-C-ladekabelen

På et flatt underlag legger du klokken, med baksiden vendt ned, på dokken i enden av den magnetiske USB-C-ladekabelen.
Image of a Pixel Watching Charging Dock

Trinn 4: Sjekk skjermen på Pixel Watch for å forsikre deg om at den lades

Når Pixel Watch er plassert riktig på ladedokken, oppdateres skjermen på Pixel Watch slik at den viser ladeprosent, dato og klokkeslett. Dette indikerer at klokken lades.
Tips: Når klokken er slått av og har vært ladet i minst 10—30 minutter, trykker du på kroneknappen for å sjekke ladestatusen.

Trinn 5: Vit hvor lenge du må vente hvis skjermen på Pixel Watch (1. generasjon) ikke viser at klokken lader umiddelbart

Bildene nedenfor viser hvor lang tid det tar før hver klokkeskjerm vises.

Merk: Hvis klokken ikke har blitt ladet på over et døgn, kan det ta lengre tid enn vanlig før ladeskjermen vises. Hvis klokken ikke viser noe på skjermen etterpå, må du sørge for at du bruker den medfølgende laderen, og at klokken er riktig plassert på laderen. Deretter venter du i minst 10 minutter mens klokken lades.

Tid på lader

Klokkeskjerm

Ingen opplading

Omtrent 1 minutt

Omtrent 2,5 minutter.

Etter 5–15 minutter

Etter 7–16 minutter

1 Maksimal batterilevetid er omtrentlig og basert på testing utført i California i USA i midten av 2023 på førproduksjonsversjoner av maskin- og programvaren ved bruk av standardinnstillinger med en Pixel-brukerprofil med middels batteribruk og en blanding av tale, data, hvilemodus og bruk av andre funksjoner. Batterilevetiden avhenger av hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Bruk av enkelte funksjoner reduserer batterilevetiden. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.

2 Maksimal batterilevetid er omtrentlig og basert på testing med førproduksjonsversjoner av maskinvare og programvare. Ladetidene er omtrentlige. Bruk av enkelte funksjoner reduserer batterilevetiden. Batterilevetiden avhenger av hvilke funksjoner som er aktivert, bruken, omgivelsene og mange andre faktorer. Den faktiske batterilevetiden kan være kortere.