For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Oplad Google Pixel Watch

Få flere oplysninger om, hvordan du sparer på batteriet og forlænger batteritiden på Google Pixel Watch.

Tip! Hvis dit ur ikke kan oplades, efter du har fulgt vejledningen nedenfor, kan du se, hvordan du løser problemer med et Google Pixel Watch, der ikke kan oplades.

Google Pixel Watch 2

Litium-ion-batteriet i Pixel Watch 2 holder op til 24 timer på en fuld opladning1. Uret kan holde til en hel dags brug med en opladning på 75 minutter.

Trin 1: Brug det USB-C-kabel til lynopladning, der fulgte med dit ur

Sørg for, at du bruger det USB-C-kabel til lynopladning, der fulgte med dit køb, til at oplade dit Pixel Watch 2.

Trin 2: Slut kablet til en strømkilde, der kan sættes i en stikkontakt

Slut USB-C-kablet til lynopladning til en kompatibel strømkilde eller adapter (sælges separat). Slut derefter adapteren til en stikkontakt.

Trin 3: Placer uret på dockingstationen for USB-C-kablet til lynopladning

Læg bagsiden af uret på dockingstationen (som skal være placeret på en plan overflade) for enden af USB-C-kablet til lynopladning.

Bemærk! Uret kan kun placeres på dockingstationen på én måde. Kronen skal vende mod opladerkablet.

Trin 4: Tjek skærmen på Pixel Watch 2 for at sikre, at uret oplader

Når dit Pixel Watch 2 er placeret korrekt på dockingstationen, opdateres skærmen på Pixel Watch 2, så den viser opladningsprocenten, datoen og klokkeslættet. Dette indikerer, at dit ur er i gang med at oplade.

Tip! Tryk på kronen for at tjekke status for opladningen, når dit ur er slukket og har været til opladning i mindst 10-30 minutter.

Trin 5: Se, hvor længe du skal vente, hvis skærmen på dit Pixel Watch 2 ikke begynder at oplade med det samme

Hvis du ikke har opladet dit ur i et stykke tid, kan der gå længere tid, før urets skærm starter op. Billederne nedenfor angiver, hvor lang tid der går, før hver urskærm vises.

Tid på opladeren

Urskivens skærm

Ingen opladning

Ca. 8 sekunder

Ca. 35 sekunder (når du trykker på kronen)

Ca. 7 minutter

Google Pixel Watch

Litium-ion-batteriet i Pixel Watch holder op til 24 timer på en fuld opladning2, når funktionen med altid aktiv skærm er deaktiveret. Med en opladning på 110 minutter kan uret holde til en hel dags brug.

Trin 1: Brug det magnetiske USB-C-opladerkabel, der fulgte med dit ur

Sørg for, at du bruger det magnetiske USB-C-opladerkabel, der fulgte med dit køb, til at oplade dit Pixel Watch.

Trin 2: Slut kablet til en strømkilde, der kan sættes i en stikkontakt

Slut det magnetiske USB-C-opladerkabel til Pixel Watch til en kompatibel strømkilde eller adapter (sælges separat). Slut derefter adapteren til en stikkontakt.

Trin 3: Placer uret på dockingstationen for det magnetiske USB-C-opladerkabel

Læg bagsiden af uret på dockingstationen (som skal være placeret på en plan overflade) for enden af det magnetiske USB-C-opladerkabel.
Image of a Pixel Watching Charging Dock

Trin 4: Tjek skærmen på Pixel Watch for at sikre, at uret oplader

Når dit Pixel Watch er placeret korrekt på dockingstationen, opdateres skærmen på Pixel Watch, så den viser opladningsprocenten, datoen og klokkeslættet. Dette indikerer, at dit ur er i gang med at oplade.
Tip! Du kan tjekke status for opladningen ved at trykke på kronen, når dit ur er slukket og har været til opladning i mindst 10-30 minutter.

Trin 5: Se, hvor længe du skal vente, hvis skærmen på dit Pixel Watch (1. generation) ikke begynder at oplade med det samme

Billederne nedenfor angiver, hvor lang tid der går, før hver urskærm vises.

Bemærk! Hvis det er mere end en dag siden, uret sidst blev opladet, kan det tage længere tid end normalt, før opladningsskærmen vises. Hvis der ikke vises noget på urets skærm, efter du har ventet et stykke tid, skal du tjekke, at du bruger den medfølgende oplader, og at uret er placeret korrekt på opladeren. Derefter skal du vente mindst 10 minutter, mens uret oplader.

Tid på opladeren

Urskivens skærm

Ingen opladning

Ca. 1 minut

Ca. 2,5 minutter

Efter 5-15 minutter

Efter 7-16 minutter

1 Den maksimale batteritid er omtrentlig og baseret på tests foretaget i Californien i midten af 2023 på testudgaver af hardware og software ved hjælp af standardindstillinger med batteriforbruget for en gennemsnitlig Pixel-brugerprofil ud fra en blanding af tale, data, standbytid og brug af andre funktioner. Batteritiden afhænger af omgivelserne, hvilke funktioner der er aktiveret, hvad du bruger den til og meget mere. Brug af visse funktioner øger batteritiden. Den faktiske batteritid kan være kortere.

2 Den maksimale batteritid er omtrentlig og baseret på testversioner af hardware og software. Opladningstiderne er omtrentlige. Brug af visse funktioner øger batteritiden. Batteritiden afhænger af omgivelserne, hvilke funktioner der er aktiveret, hvad du bruger den til og meget mere. Den faktiske batteritid kan være kortere.