For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Talekommandoer for Google-assistenten på Google Pixel Watch

How to Use Google Assistant on your Google Pixel Watch

Konfigurer Google-assistenten

Google Pixel Watch har Google Assistent som gir deg proaktiv hjelp. Bruk stemmen til å stille inn alarmer, sende meldinger, spore treningsøkter og få nyttig informasjon enda raskere. Google-assistenten på Pixel Watch 2 blir tilgjengelig når du fullfører konfigureringen av klokken.

Bruk Google-assistenten

Du kan aktivere Google-assistenten på Google Pixel Watch på flere måter.1

• Sideknapp: På Google Pixel Watch trykker og holder du på sideknappen ved siden av kroneknappen.
  • Kommandoord: Si «Hey Google» eller «Ok Google». Google Pixel Watch må være i våken tilstand for å lytte etter kommandoordet. Du kan vekke klokken ved å trykke på skjermen, trykke på en knapp eller bruke «vipp for å vekke».
    • Hvis du ikke gjorde det under konfigureringen av klokken, bør du slå på «Hey Google».
      1. På Google Pixel Watch trykker du på Innstillinger   og så  Google og så Assistent.
      2. Slå på «Hey Google».
      3. Følg veiledningen for å fullføre registreringen.
  • Tilleggsfunksjon: Hvis du har lagt den til som en tilleggsfunksjon på urskiven, kan du trykke på Assistent Assistent.
  • Infobrikke: Sveip til høyre tre ganger på urskiven, og trykk på Assistent-infobrikken.
  • Rutine: Automatiser daglige rutiner og oppgaver med Google-assistenten. Tilgjengelig for WearOS 3.5 eller nyere.

Eksempler på ting du kan spørre om

For å få ideer kan du si «Hva kan du gjøre?». Assistenten kan hjelpe deg med dette:

Hold kontakten med andre

• Anrop: Ring David.
  • Meldinger: Send melding til Lise.

Administrer planer

• Tidsplan: Når er det neste møtet mitt?
  • Alarmer: Still inn en alarm til klokken 7.
  • Liste: Legg til jordbær på handlelisten.

Få veibeskrivelser og svar

• Navigasjon: Naviger til nærmeste kafé.2
  • Været: Hvordan blir været i morgen?

Kontroller musikk

• Musikk: Spill av treningslisten min.
  • Volum: Volum opp.

Styring av Google Home

• Lys: Slå av lysene.3
  • Låser: Lås inngangsdøren.3

Spor treningen

• Trening: Start en løpetur.
  • Målinger i sanntid: Hva er hvilepulsen min?
  • Statistikk: Hvor langt løp jeg forrige uke?

Bruk Assistent-infobrikken

Med Assistent-infobrikken kan du få rask tilgang til handlinger du utfører ofte.

Merk: Hvis Assistent-brikken ikke er med i infobrikkekarusellen ennå, kan du legge den til.

1. På Google Pixel Watch sveiper du til høyre fra urskiven for å gå til Assistent-infobrikken.
  2. Trykk på infobrikken for å legge til en handling.
  3. Si eller skriv inn spørsmålet eller kommandoen. Trykk på Bekreft .
  4. Trykk på handlingen for å bruke den.

Konfigurer et nytt spørsmål eller en ny kommando ved å trykke på Legg til .

Kontrollér smarthjemenheter

Med Google Pixel Watch kan du styre smarthjemenheter som lamper og termostater med Google-assistenten.Styr smarthjemenheter med Google-assistenten.

Slå av kommandoord

1. Sveip ned på Google Pixel Watch for å gå til hurtiginnstillingene.
  2. Trykk på Innstillinger og så Google og så Assistent Assistent.
  3. Slå av «Hey Google».

Løs problemer knyttet til Google-assistenten

Sørg for å logge på samme Google-konto på både klokken og Google Pixel Watch-appen på telefonen.

Hvis du ikke kan koble til Google-assistenten eller sende meldinger på Google Pixel Watch, kan du prøve fremgangsmåten i Løs problemer med Google-assistenten på klokken.

1 For å bruke assistenten på klokken må du sørge for at klokken er koblet til telefonen. Hvis du bruker klokken som en frittstående enhet, må klokken ha LTE aktivert eller være koblet til internett.

2 Navigering krever at klokken er koblet til en tilkoblet telefon via Bluetooth.

3 Krever internettilkobling. For å styre visse enheter og funksjoner i hjemmet kreves kompatible smartenheter.