For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Spela och ladda ned musik på Google Pixel Watch

How to use YouTube Music on your Google Pixel Watch

Lyssna på musik från appar som YouTube Music1 och Spotify på Google Pixel Watch. Ytterligare musikappar finns tillgängliga för Google Pixel Watch i Google Play Butik.

Med Google Assistent kan du ändra volymen och vad som spelas upp.

• Google Pixel Watch LTE: Streama musik utan att ha telefonen i närheten eller behöva ladda ned den.
  • Google Pixel Watch wifi: Ladda ned och spara låtar på klockan eller streama musik när telefonen är i närheten eller när du är ansluten till wifi.

Krav för YouTube Music

Starta din YouTube Music Premium-provperiod

När du köper Google Pixel Watch ingår en månads provperiod på YouTube Music Premium.

1. Tryck på sidoknappen bredvid kronan på Google Pixel Watch.
  2. Svep uppåt och tryck på Alla appar följt av YouTube Music följt av Öppna på telefonen
  3. I Google Pixel Watch-appen följer du anvisningarna på skärmen för att logga in på eller skapa ditt YouTube-konto och aktivera provperioden.

Smarta nedladdningar på YouTube Music

Upptäck ny musik genom att ställa in automatiska nedladdningar av rekommenderad musik utifrån din lyssningshistorik.

1. Öppna Google Pixel Watch Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Logga in på ditt YouTube Music-konto.
  3. Tryck på kronan på Google Pixel Watch.
  4. Svep uppåt och tryck på YouTube Music.
  5. Svep uppåt och tryck på Inställningar följt av Nedladdningar.
  6. Välj hur många låtar du vill uppdatera och ladda ned regelbundet.
    Obs! Detta uppdateras varje natt när du har mer än 40 procents batteriladdning och är ansluten till wifi eller LTE. Beroende på nedladdningsinställningarna kan uppdateringen även genomföras med obegränsad mobildata.
  7. Förbättra rekommendationerna genom att visa, pausa eller ta bort musik och välja vilken musik som ska laddas ned.
  8. Anslut till internet var 30:e dag för att behålla musiken du laddar ned.

Läs mer i Ladda ned musik och poddar och lyssna offline.

1 Some features require paid subscription to YouTube Music Premium. YouTube Music streaming (non-premium version) on the Google Pixel Watch is currently available only in Canada and the U.S. Data rates may apply. Requires compatible 4G LTE wireless service plan (sold separately). Google Pixel Watch and paired phone must use the same carrier network. Contact carrier for full details. See g.co/pixelwatch/networkinfo for more information. g.co/pixelwatch/specs