For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Spill av og last ned musikk på Google Pixel Watch

How to use YouTube Music on your Google Pixel Watch

Hør på musikk fra apper som YouTube Music1 og Spotify på Google Pixel Watch. Flere musikkapper er tilgjengelige for Google Pixel Watch i Google Play-butikken.

Med Google-assistenten kan du endre volumet og hva som spilles av.

• Google Pixel Watch (LTE): Strøm musikk uten at telefonen er i nærheten og uten at du trenger å laste ned noe.
  • Google Pixel Watch (wifi): Last ned og lagre sanger på klokken, eller strøm musikk når telefonen er i nærheten eller klokken er koblet til wifi.

Krav for YouTube Music

Start en prøveperiode på YouTube Music Premium

Google Pixel Watch leveres med en 1-måneds prøveperiode på YouTube Music Premium.

1. På Google Pixel Watch trykker du på sideknappen ved siden av kroneknappen.
  2. Sveip opp og trykk på Alle apper og så YouTube Music og så Åpne på telefonen .
  3. Følg veiledningen på skjermen i Google Pixel Watch-appen for å logge på eller opprette en YouTube-konto og aktivere prøveperioden.

Smartnedlastinger på YouTube Music

Oppdag ny musikk ved å konfigurere automatiske nedlastinger av anbefalt musikk basert på lytteloggen din.

1. Åpne Google Pixel Watch Google Pixel Watch på telefonen.
  2. Logg på YouTube Music-kontoen din.
  3. Trykk på kroneknappen på Google Pixel Watch.
  4. Sveip opp og trykk på YouTube Music.
  5. Sveip opp og trykk på Innstillinger og så Nedlastinger.
  6. Velg hvor mange sanger du vil oppdatere og laste ned jevnlig.
    Merk: Dette oppdateres hver natt når du har mer enn 40 prosent batteri og er koblet til wifi eller LTE. Det kan også oppdateres hvis du har ubegrenset mobildata, avhengig av nedlastingsinnstillingene dine.
  7. Se, sett på pause eller slett musikk for å forbedre anbefalingene dine og velge hvilken musikk som skal lastes ned.
  8. Koble til internett igjen hver 30. dag for å beholde musikken du har lastet ned.

Finn ut mer på Last ned musikk for å lytte uten nett.

1 Some features require paid subscription to YouTube Music Premium. YouTube Music streaming (non-premium version) on the Google Pixel Watch is currently available only in Canada and the U.S. Data rates may apply. Requires compatible 4G LTE wireless service plan (sold separately). Google Pixel Watch and paired phone must use the same carrier network. Contact carrier for full details. See g.co/pixelwatch/networkinfo for more information. g.co/pixelwatch/specs