For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Muziek afspelen en downloaden op de Google Pixel Watch

How to use YouTube Music on your Google Pixel Watch

Luister naar muziek via apps zoals YouTube Music1 en Spotify op de Google Pixel Watch. In de Google Play Store vind je nog meer muziek-apps voor de Google Pixel Watch.

Met de Google Assistent kun je het volume en de muziek bedienen.

• Google Pixel Watch met LTE: stream muziek zonder je telefoon in de buurt te hebben of nummers te downloaden.
  • Google Pixel Watch met wifi: download en sla nummers op je smartwatch op of stream muziek via je telefoon of wifi.

Vereisten voor YouTube Music

Proefperiode voor YouTube Music Premium starten

Je Google Pixel Watch is inclusief een proefperiode van 1 maand voor YouTube Music Premium.

1. Tik op de Google Pixel Watch op de zijknop naast de kroon.
  2. Swipe omhoog en tik op Alle apps en dan YouTube Music en dan Openen op telefoon .
  3. Volg in de Google Pixel Watch-app de instructies op het scherm om in te loggen op je YouTube-account of een YouTube-account te maken en je proefperiode te activeren.

Slimme downloads op YouTube Music

Ontdek nieuwe muziek door automatische downloads van aanbevolen muziek in te stellen op basis van je luistergeschiedenis.

1. Open de Google Pixel Watch Google Pixel Watch op je telefoon.
  2. Log in op je YouTube Music-account.
  3. Tik op de Google Pixel Watch op de kroon.
  4. Swipe omhoog en tik op YouTube Music.
  5. Swipe omhoog en tik op Instellingen en dan Downloads.
  6. Selecteer het aantal nummers dat je regelmatig wilt updaten en downloaden.
    Opmerking: Je muziek wordt elke nacht geüpdatet als je batterij meer dan 40% is opgeladen en je een wifi- of LTE-verbinding hebt. De muziek kan ook worden geüpdatet via onbeperkte mobiele data, afhankelijk van je downloadinstellingen.
  7. Bekijk, pauzeer of verwijder muziek om je aanbevelingen te verbeteren en kies de muziek die wordt gedownload.
  8. Maak elke 30 dagen opnieuw verbinding met internet om je gedownloade muziek te houden.

Ga voor meer informatie naar Muziek downloaden om er offline naar te luisteren.

1 Some features require paid subscription to YouTube Music Premium. YouTube Music streaming (non-premium version) on the Google Pixel Watch is currently available only in Canada and the U.S. Data rates may apply. Requires compatible 4G LTE wireless service plan (sold separately). Google Pixel Watch and paired phone must use the same carrier network. Contact carrier for full details. See g.co/pixelwatch/networkinfo for more information. g.co/pixelwatch/specs