For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Kompatibilitetskrav och tillgängliga regioner för Google Pixel Watch

Kompatibilitet med nätverk och enheter

Om du vill ansluta Google Pixel Watch behöver du en kompatibel Android-telefon med operativsystemet Android version 8.0 eller senare (9.0 eller senare för Google Pixel Watch 2). iOS-telefoner stöds inte för närvarande.1

Regional tillgänglighet

Den här tabellen visar om varje Pixel Watch går att köpa och använda i följande länder eller regioner:

Region

Pixel Watch

Pixel Watch 2

USA

Australien

Österrike (endast wifi)

Belgien (endast wifi)

Kanada

Danmark

Frankrike

Tyskland

Indien (endast wifi)

Irland (endast wifi)

Italien (endast wifi)

Japan

Nederländerna (endast wifi)

Norge

Portugal (endast wifi)

Singapore (endast wifi)

Spanien (endast wifi)

Sverige

Schweiz (endast wifi)

Taiwan

Förenade kungariket

Obs! Om du befinner dig i ett land som stöds, har en operatör som stöds och inte hittar Google Pixel Watch-appen kontrollerar du att den registrerade adressen i ditt konto i Google Play Butik ligger i ett land eller en region som stöds.

LTE-mobildataanslutning

Google Pixel Watch 4G LTE-alternativet för både Pixel Watch och Pixel Watch 2 är upplåst vid köptillfället så att du kan aktivera det med en kompatibel operatör.

Obs! Både Google Pixel Watch och telefonen måste använda samma operatör för att LTE-anslutningen ska fungera.

Om du väljer att aktivera ett 4G LTE-abonnemang för Google Pixel Watch LTE ansluts klockan direkt till mobiloperatören. Streama musik, ring och ta emot samtal och sms samt kontakta räddningstjänsten utan att din parkopplade telefon är i närheten.

Säkerhetssignal är endast tillgänglig i USA, Kanada, Förenade kungariket och Tyskland för Google Pixel Watch 2 4G LTE.

Obs! Operatörsavgifter kan tillkomma.

Operatörer som stöds i olika länder

Följande operatörer erbjuder mobilabonnemang för Pixel Watch och Pixel Watch 2.

Land

Google Pixel Watch Google Pixel Watch 2

USA

• AT&T (FirstNet)
  • Cellcom
  • CSpire
  • Google Fi
  • T-Mobile
  • UScellular
  • Verizon
  • AT&T (FirstNet)
  • Cellcom
  • CSpire
  • Google Fi
  • T-Mobile
  • UScellular
  • Verizon

Australien

• Telstra
  • Telstra

Kanada

• Bell
  • Telus
  • Bell
  • Rogers
  • Telus
  • Virgin
Danmark
  • Telenor
  • Telia

Frankrike

• Orange
  • SFR
  • Orange
  • SFR

Tyskland

• 1&1 (tillgängligt på Wear OS 4)
  • o2
  • Telekom
  • Vodafone
  • 1&1
  • o2
  • Telekom
  • Vodafone

Japan

• au (KDDI)
  • SoftBank
  • au (KDDI)
  • NTT docomo
  • SoftBank

Norge

• Onecall
  • Telenor
  • Telia

Sverige

• Halebop
  • Telenor
  • Telia

Taiwan

• Taiwan Mobile
  • Taiwan Mobile

Förenade kungariket

• EE
  • Vodafone
  • EE
  • Vodafone

1 Fungerar med de flesta telefoner som kör Android 8.0 eller senare. Ett Google-konto och internetanslutning krävs. Betalprenumerationer krävs för en del funktioner. Teknisk information och enhetsspecifikationer finns på g.co/pixelwatch/specs.