Varsel

For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Kompatibilitetskrav og regional tilgjengelighet for Google Pixel Watch

Nettverks- og enhetskompatibilitet

For å koble til Google Pixel Watch trenger du en kompatibel Android-telefon med Android OS 8.0 eller nyere (versjon 9.0 eller nyere for Google Pixel Watch 2). iOS-telefoner støttes ikke for øyeblikket.1

Tilgjengelighet i forskjellige regioner

Denne tabellen viser hvor hver Pixel Watch kan kjøpes og brukes i følgende land og regioner:

Region

Pixel Watch

Pixel Watch 2

USA

Australia

Østerrike (bare wifi)

Belgia (bare wifi)

Canada

Danmark

Frankrike

Tyskland

India (bare wifi)

Irland (bare wifi)

Italia (bare wifi)

Japan

Nederland (bare wifi)

Norge

Portugal (bare wifi)

Singapore (bare wifi)

Spania (bare wifi)

Sverige

Sveits (bare wifi)

Taiwan

Storbritannia

Merk: Hvis du er i et land som støttes og bruker en operatør som støttes, og du ikke finner Google Pixel Watch-appen, bør du sjekke at adressen som er registrert i Google Play Butikk-kontoen din, er i et land eller en region som støttes.

LTE-mobiltilkobling

For både Pixel Watch og Pixel Watch 2 er 4G LTE-varianten uten operatørsperre når du kjøper den, slik at du kan aktivere den med en kompatibel operatør.

Viktig: Google Pixel Watch og telefonen må bruke samme operatør for at LTE-tilkoblingen skal fungere.

Hvis du aktiverer et 4G LTE-abonnement for Google Pixel Watch (LTE), skal klokken koble seg direkte til mobiloperatøren. Strøm musikk, ring og motta anrop og tekstmeldinger, og kontakt nødtjenester uten å ha den tilkoblede telefonen i nærheten.

Sikkerhetssignal er bare tilgjengelig i USA, Canada, Storbritannia og Tyskland for Google Pixel Watch 2 (4G LTE).

Merk: Ytterligere operatørkostnader kan påløpe.

Operatører som støttes etter land

Følgende operatører tilbyr mobilabonnementer for Pixel Watch og Pixel Watch 2.

Land

Google Pixel Watch Google Pixel Watch 2

USA

• AT&T (FirstNet)
  • Cellcom
  • CSpire
  • Google Fi
  • T-Mobile
  • UScellular
  • Verizon
  • AT&T (FirstNet)
  • Cellcom
  • CSpire
  • Google Fi
  • T-Mobile
  • UScellular
  • Verizon

Australia

• Telstra
  • Telstra

Canada

• Bell
  • Telus
  • Bell
  • Rogers
  • Telus
  • Virgin
Danmark
  • Telenor
  • Telia

Frankrike

• Orange
  • SFR
  • Orange
  • SFR

Tyskland

• 1&1 (tilgjengelig på Wear OS 4)
  • o2
  • Telekom
  • Vodafone
  • 1&1
  • o2
  • Telekom
  • Vodafone

Japan

• au (KDDI)
  • Softbank
  • au (KDDI)
  • NTT docomo
  • Softbank

Norge

• OneCall
  • Telenor
  • Telia

Sverige

• Halebop
  • Telenor
  • Telia

Taiwan

• Taiwan Mobile
  • Taiwan Mobile

Storbritannia

• EE
  • Vodafone
  • EE
  • Vodafone

1 Fungerer med de fleste telefoner som kjører Android 8.0 eller nyere. Du må ha Google-konto og internettilkobling. For enkelte funksjoner kan et betalt abonnement være nødvendig. Du finner tekniske spesifikasjoner og enhetsspesfikasjoner på g.co/pixelwatch/specs.