For assistance with Fitbit health and fitness features on your Google Pixel Watch, including heart rate and heart health, exercise, and sleep, visit help.fitbit.com

Compatibiliteitsvereisten en beschikbaarheid per regio van de Pixel Watch

Netwerk- en apparaatcompatibiliteit

Als je de Google Pixel Watch wilt koppelen, heb je een compatibele Android-telefoon nodig met Android OS-versie 8.0 of hoger (9.0 of hoger voor de Google Pixel Watch 2). iOS-telefoons worden op dit moment niet ondersteund.1

Regionale beschikbaarheid

Deze tabel geeft weer in welke landen en regio's je de Pixel Watches kunt kopen en gebruiken:

Regio

Pixel Watch

Pixel Watch 2

Verenigde Staten

Australië

Oostenrijk (alleen wifi)

België (alleen wifi)

Canada

Denemarken

Frankrijk

Duitsland

India (alleen wifi)

Ierland (alleen wifi)

Italië (alleen wifi)

Japan

Nederland (alleen wifi)

Noorwegen

Portugal (alleen wifi)

Singapore (alleen wifi)

Spanje (alleen wifi)

Zweden

Zwitserland (alleen wifi)

Taiwan

Verenigd Koninkrijk

Opmerking: Bevind je je in een ondersteund land en heb je een ondersteunde provider, maar kun je de Google Pixel Watch-app niet vinden? Check dan in je Google Play Store-account of het geregistreerde adres zich in een ondersteund land of ondersteunde regio bevindt.

Mobiele LTE-verbinding

De 4G LTE-optie voor de Google Pixel Watch voor zowel de Pixel Watch als de Pixel Watch 2 wordt ontgrendeld op het moment van aankoop, zodat je deze kunt activeren bij een geschikte provider.

Belangrijk: De LTE-verbinding werkt alleen als je voor je Google Pixel Watch en telefoon dezelfde provider hebt.

Als je een 4G LTE-abonnement activeert voor je Google Pixel Watch LTE, maakt je smartwatch rechtstreeks verbinding met je mobiele provider. Je kunt muziek streamen, bellen en sms'en en contact opnemen met de hulpdiensten zonder dat je gekoppelde telefoon in de buurt is.

Veiligheidssignaal is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland voor de Google Pixel Watch 2 met 4G LTE.

Opmerking: Je provider kan extra kosten in rekening brengen.

Ondersteunde providers per land

De volgende providers bieden mobiele abonnementen voor de Pixel Watch en Pixel Watch 2.

Land

Google Pixel Watch Google Pixel Watch 2

Verenigde Staten

• AT&T (FirstNet)
  • Cellcom
  • CSpire
  • Google Fi
  • T-Mobile
  • UScellular
  • Verizon
  • AT&T (FirstNet)
  • Cellcom
  • CSpire
  • Google Fi
  • T-Mobile
  • UScellular
  • Verizon

Australië

• Telstra
  • Telstra

Canada

• Bell
  • Telus
  • Bell
  • Rogers
  • Telus
  • Virgin
Denemarken
  • Telenor
  • Telia

Frankrijk

• Orange
  • SFR
  • Orange
  • SFR

Duitsland

• 1&1 (beschikbaar op Wear OS 4)
  • o2
  • Telekom
  • Vodafone
  • 1&1
  • o2
  • Telekom
  • Vodafone

Japan

• au (KDDI)
  • SoftBank
  • au (KDDI)
  • NTT docomo
  • SoftBank

Noorwegen

• OneCall
  • Telenor
  • Telia

Zweden

• Halebop
  • Telenor
  • Telia

Taiwan

• Taiwan Mobile
  • Taiwan Mobile

Verenigd Koninkrijk

• EE
  • Vodafone
  • EE
  • Vodafone

1Werkt met de meeste telefoons met Android 8.0 of hoger. Vereist een Google-account en toegang tot internet. Voor sommige functies heb je een betaald abonnement nodig. Ga naar g.co/pixelwatch/specs voor de technische en apparaatspecificaties.