Åtgärda inställningarna för att ta skärmdumpar med Google-assistenten

Om Google-assistenten inte tar skärmdumpar kan du försöka åtgärda problemet med följande steg:

Steg 1: Kontrollera inställningarna för Android

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Appar och aviseringar följt av Avancerat följt av Standardappar följt av Assistent och röstinmatning.
  3. Aktivera Använda skärmdump.

Steg 2: Kontrollera inställningarna för Google Assistent

1. På en telefon eller surfplatta med Android säger du ”Hey Google, öppna Assistent-inställningarna”.
  2. Tryck på Allmänt under Alla inställningar.
  3. Aktivera Använd innehållet på skärmen.

Få mer hjälp eller skicka feedback

Pixel-telefoner

Besök hjälpforumet

Du kan ställa frågor och söka efter svar i hjälpforumet för Pixel-telefoner.

Kontakta oss

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar på en telefon eller surfplatta.
  2. Skrolla nedåt och tryck på Tips och support.
  3. Välj telefon- eller chattsupport.

Skicka feedback

Säg ”Hey Google, skicka feedback” eller följ stegen:

1.  På en telefon eller surfplatta med Android säger du ”Hey Google, öppna Assistent-inställningarna”.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Skicka feedback.
Tips! Din feedback hjälper oss att åtgärda problem, men du får inte svar personligen.
Andra Android-telefoner

Besök hjälpforumet

Du kan ställa frågor och söka efter svar i hjälpforumet för Android.

Kontakta tillverkaren

Skicka feedback

Säg ”Hey Google, skicka feedback” eller följ stegen:
  1. På en telefon eller surfplatta med Android säger du ”Hey Google, öppna Assistent-inställningarna”.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Skicka feedback.
Tips! Din feedback hjälper oss att åtgärda problem, men du får inte svar personligen.